Doktor, mühendis, polis çok sayıda gözaltı var!

İstanbul merkezli 25 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda aralarında polis müdürleri, doktorlar, mühendislerin de olduğu 52 kişi için gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 16'sı yakalandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine çalışma başlatan İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aralarında polis müdürü, doktor, eczacı, öğretmen, mühendis ve devlet memurlarının da olduğu 52 kişinin ByLock kullanıcısı olduğunu tespit etti.

ByLock'taki gizli yazışmaları deşifre edilen FETÖ şüphelilerinden 16’sı 25 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla yakalandı. Güvenlik güçleri haklarında gözaltı kararı bulunan 36 kişiyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Doktor, mühendis, polis çok sayıda gözaltı var! ile ilgili etiketler FETÖ doktor polis eczacı mühendis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.