Doktor Mehmet Atilla Baran emekliliğine 4 gün kala koronavirüsten yaşamını yitirdi!

İzmir'de koronavirüs tedavisi gören doktor Mehmet Atilla Baran (59), yaşamını yitirdi. Emekliliğine 4 gün kala yakalandığı koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren Baran için, 23 yıldır görev yaptığı Alsancak Devlet Hastanesi'nde tören düzenlendi.

İzmir Alsancak Devlet Hastanesi'nde 1997 yılından beri görev yapan Dr. Mehmet Atilla Baran, hastanenin pandemi servisinde virüse karşı mücadele verirken, 26 Eylül'de koronavirüse yakalandı. Önce Alsancak Devlet Hastanesi'ne yatışı yapılan Baran, 6'ncı gününde Ege Üniversitesi Hastanesi'nin yoğun bakım servisine sevk edildi. Tedavisi süren Dr. Baran, 12 gün sonra bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

 

TÖREN DÜZENLENDİ

İzmir’de tanınan ve çok sevilen bir acil servis doktoru olan Dr. Mehmet Atilla Baran'ın Alsancak Devlet Hastanesi'ndeki çalışma arkadaşları, hastanenin önünde Baran için bir anma töreni düzenledi.

Doktor Mehmet Atilla Baran emekliliğine 4 gün kala koronavirüsten yaşamını yitirdi!

Baran'ın hastanenin girişine koyulan fotoğrafının yanına çelenkler ve çiçek demetleri bırakıldı.

Doktor Mehmet Atilla Baran emekliliğine 4 gün kala koronavirüsten yaşamını yitirdi! - Resim : 2

EMEKLİLİĞİNE 4 GÜN KALMIŞTI

Baran'ın, emeklilik onayının 30 Eylül tarihinde geldiği, fakat rahatsızlığı nedeniyle işlemlerini başlatamadığı öğrenildi.

Doktor Mehmet Atilla Baran emekliliğine 4 gün kala koronavirüsten yaşamını yitirdi! - Resim : 3

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Mehmet Atilla Baran, 24 yaşında Semin Bade isimli bir kız babasıydı.

DHA

Doktor Mehmet Atilla Baran emekliliğine 4 gün kala koronavirüsten yaşamını yitirdi! - Resim : 4

Doktor Mehmet Atilla Baran emekliliğine 4 gün kala koronavirüsten yaşamını yitirdi! ile ilgili etiketler doktor kovid-19 covid-19 sağlık çalışanı Mehmet Atilla Baran
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.