Doktor Köse uyandı arkadaşları sevince boğuldu!

Türkiye'de koronavirüs ile savaşın başında yer alırken virüsü kapan ve tedavi gören hekimlerimizden biri olan doktor Selçuk Köse'den sevindiren haber geldi. Yoğun bakımda tedavisi süren Selçuk Köse'nin tedaviye olumlu sonuç verdiği ve söylenenleri anlayıp gözleriyle meslektaşlarıyla irtibat kurduğu belirtildi. Köse'nin tedaviye cevap vermesi büyük sevinç yarattı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye’de de özellikle sağlıkçılar, salgın hastalıkla direkt karşı karşıya kalıyorlardı. İşte korona virüsü ile mücadele eden, binlerce sağlık kahramanından biri doktor Selçuk Köse idi. 30 yıllık Göğüs Cerrahisi Uzmanı Doktor Selçuk Köse, hastalarını tedavi ederken salgın virüse yakalanmıştı.

Doktor Köse uyandı arkadaşları sevince boğuldu!

YOĞUN BAKIMDA ZATÜRRE TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

Doktor arkadaşlarıyla beraber kurdukları müzik grubuyla, organ bağışı kampanyalarına da veren Selçuk Köse'nin tedavisi, Çin'den gelen “Favipiravir“adlı ilaçla sürüyordu.

KORONAVİRÜSÜNÜ YENDİ

Görev yaptığı, Bakırköy Doktor Sadi Konuk Devlet Hastanesi’nde,yoğum bakımda koronaya bağlı zatürre mücadelesi gören doktor Selçuk Köse’den iyi haber geldi. Müjdeli haberi, doktor Selçuk Köse'nin eski eşi Filiz Gültekin, “Yaptığı iyiliklerin karşılığını alıyor. İlaca olumlu yanıt vermesi sevindirici.” diyerek ve sosyal medya hesabından ”UYANDI... KONUŞULANLARI ANLIYOR VE GÖZLERİ İLE YANIT VERİYOR☺ EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER, SAYGILAR, SEVGİLER...” yazarak verdi.

Doktor Köse uyandı arkadaşları sevince boğuldu! - Resim : 2

DOKTORLARDA BÜYÜK SEVİNÇ

Doktor Köse’nin korona virüsü ile mücadelesinde,meslekdaşları kendisini yalnız bırakmamışlar ve büyük destek olmuşlardı. Bu destek dün de sürdü. Köse’nin doktor arkadaşı Özge Nizam, sosyal medya hesabından,bu desteği ve sevincini, ”Sevgili Op Dr Selçuk KÖSE, dünden beri ısıtıldı ve bugün uyandırıldı, halen entübe ancak konuşulanları anlıyor ve gözleri ile yanıtlıyor. Biokimyasal değerlerde de düzelmeler başladı. Merhaba meslektaşım, yol arkadaşım.” şeklinde gösterdi.

Doktor Köse uyandı arkadaşları sevince boğuldu! - Resim : 3

GÖZLER YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖREN DİĞER DOKTORLARDA!
 
Sağlık Bakanlığı daha önce yaptığı açıklamada, Türkiye’de korona virüsüne yakalanan doktor ve hemşirelerin olduğunu açıklamıştı. 

Halen hastaları muayene ve tedavi ederken, korona virüsüne yakalanan İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Öğretim Üyesi Profesör Doktor Cemil Taşçıoğlu, yine özel bir hastanede görev yapan Profesör Doktor Salih Emri ile doktor M.H.T.’de tedavi altında bulunduruluyorlar. SüperHaberTV’nin elde ettiği bilgiye göre tedavi gören doktorlar ve diğer sağlık çalışanlarının durumu iyiye gidiyor.

Mevlüt YÜKSEL (SuperHaberTV / ÖZEL HABER)

Doktor Köse uyandı arkadaşları sevince boğuldu! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona tedavi doktor Koranavirüs
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.