Doktor İbrahim Örnek de Kovid-19'a yenildi

Türkiye koronavirüs ile mücadelede, uzman bir doktorunu daha kaybetti. Uzman Nörolog Dr. İbrahim Örnek, Kovid-19 ile mücadelesini kaybetti. Dünyaca ünlü Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu’nun yeğeni olan doktor İbrahim Örnek, yaklaşık 4 aydan bu yana koronavirüs tedavisi görüyordu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Çin'de başlayıp dalga dalga tüm dünyaya yayılan, 15 milyona yakın kişiye bulaşan 600 binden fazla kişinin ölümüne sebep olan koronavirüs tıp dünyasını bir kez daha yasa boğdu.

Doktor İbrahim Örnek de Kovid-19'a yenildi

DOKTOR İBRAHİM KURTARILAMADI

Florence Nightingale Hastaneleri bünyesinde Nöroloji bölümünde görev yapan, 57 yaşındaki Uzman Nörolog Doktor İbrahim Örnek yaklaşık 4 ay önce koronavirüsle mücadele sırasında hastalığa yakalandı. 

Dünyaca ünlü Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof.Dr.Azmi Hamzaoğlu’nun yeğeni de olan Dr. İbrahim Örnek yaklaşık 4 aydan bu yana tedavi gördüğü Kovid-19 nedeniyle dün vefat etti. 

Doktor İbrahim Örnek de Kovid-19'a yenildi - Resim : 2

BÜYÜK MÜCADELE VERDİ!

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, tedavisinde birara iyileşme gösterdiği belirtilen uzman doktor İbrahim Örnek’in ölüm sebebinin ise çoklu organ yetmezliği olduğu açıklandı.

Doktor Örnek’in uzun süre yatarak tedavi görmesinden dolayı, ayaklarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar oluştuğu, bu nedenle çoklu organ yetmezliği sonucu kalbinin durduğu ifade edildi.

Doktor Örnek’in bundan bir hafta önce kalbinin durmasının ardından, yapılan müdahale ile kalbinin çalıştırılarak, yoğun bakım ünitesine alındığı, ancak cumartesi öğle saatlerinde son nefesini verdiği belirtildi. 

Doktor İbrahim Örnek de Kovid-19'a yenildi - Resim : 3

HAMZAOĞLU YEĞENİ İÇİN AMELİYATLARI ERTELEMİŞTİ

Bugüne kadar 20 binden fazla ortopedi ameliyatları yapan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan, Aziz Yıldırım, Fatma Girik, Lefter, Hıncal Uluç, Berna Yılmaz, Cüneyt Arkın, Asena, Şenes Erzik gibi çok sayıda ünlü kişiyi ameliyat eden, omurga cerrahisinde Türkiye’den yetişip bir dünya markası olan Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu’nun yeğeninin ölümü üzerine çok üzüldüğü öğrenildi.

SüperHaber’in elde ettiği bilgiye göre, Prof.Dr.Azmi Hamzaoğlu, yoğun bakımda tedavi gören doktor yeğeninin durumunun kötüleşmesi üzerine bir haftadır ameliyatlara girmediği öğrenildi.

Prof. Dr. Hamzaoğlu’nun, yeğeni Dr. İbrahim Örnek'in tedavisi süresince kendisinin de görev yaptığı Florance Nigtingale Hastanesi’nden ayrılmadığı ifade edildi.

Doktor İbrahim Örnek de Kovid-19'a yenildi - Resim : 4

PROF.DR. AZMİ HAMZAOĞLU VE EŞİ KORONAYI YENMİŞTİ!

Özelllikle öğrencilere verdiği burslar ve yardımseverliği ile tanınan ve sevilen, “Sihirli Parmak” lakaplı Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu ile eşi Yrd. Doç. Dr. Nihal Şanlı Hamzaoğlu’da Nisan ayının başlarında korona virüsüne yakalanmış ve gördükleri tedavi sonucunda iyileşmişlerdi.

SuperHaber İYİLEŞME SÜRECİNİ HABER YAPMIŞTI!

Doktor İbrahim Örnek ise bundan 4 buçuk ay önce koronavirüse yakalanmış ve görev yaptığı hastanede tedavi görmeye başlamıştı. Doktor Örnek’in tedavisi için gerekli olan, plazma tedavisi için antikor muhteva eden kan gerekli olmuştu. Bunun üzerine, doktor Örnek’in kız kardeşi olan, Handan Boyce, sosyal medya hesabından “Plazma tedavisi için Antikor muhteva eden kan arıyoruz. “ ACİL DESTEĞE İHTİYAÇ VAR....” başlığı ile çağrıda bulunmuştu.

SİNOPLULARDAN DOKTOR ÖRNEK İÇİN BÜYÜK DESTEK GELMİŞTİ

Kızkardeş Boyce’nin bu çağrısı, kısa sürede yankı bulmuş ve özellikle Sinoplular, “Hemşehrimiz nörolog Dr. İbrahim Örnek;
Halen çalışmakta olduğu Florance Nightingale hastanesinde Korona tedavisi görüyor. Durumu hızla progrese oluyor. Şu anda entübe edilmek üzere. Çevrenizle, Gruplarınız ile paylaşabilir misiniz lütfen? “ şeklindeki bu mesajı, tüm derneklere ve hemşehrilerine yollayarak, gerekli kanın bulunması için destekte bulunmuşlardı. 

 

Doktor İbrahim Örnek de Kovid-19'a yenildi ile ilgili etiketler vefat Dr. İbrahim Örnek Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.