Doktor Esin Davutoğlu Şenol'dan skandal tweet: Eğer seçim günü istediğim sonuç olmazsa hekimliği bırakacağım

Konya Şehir Hastanesi'nde görevli doktor Ekrem Karakaya'nın öldürüldüğü saldırı sonrası Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, olayı siyasi bir propoganda haline getirdi. Şenol, Twitter hesabından "Eğer seçim günü istediğim sonuç olmazsa akademiyi hekimliği ve aktif yaşamımı bırakacağım." açıklamaları yaptı. Skandal cümlelere sosyal medyadan tepki yağdı.

Konya'da, Şehir Hastanesi'nde annesini 1 ay önce kalp krizinden kaybeden Hacı Mehmet Akçay, Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'yı görev başında silahla ateş ederek öldürdü. Saldırgan, ardından aynı silahla intihar etti.

"SEÇİMLERDE İSTEDİĞİM SONUÇ OLMAZSA HEKİMLİĞİ BIRAKACAĞIM"

Yürek burkan olay sonrası Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'un skandal tweeti tepki çekti. 

Şenol, Twitter hesabından yağtığı paylaşımda, "Çoğumuz gibi tek bir sonuca odaklandım SEÇİM Eğer o gün istediğim sonuç olmazsa akademiyi hekimliği ve aktif yaşamımı bırakacağım" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

Doktor Esin Davutoğlu Şenol'dan skandal tweet: Eğer seçim günü istediğim sonuç olmazsa hekimliği bırakacağım ile ilgili etiketler doktor seçim Esin Davutoğlu Şenol tweet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.