Doktor Emirhan'ın halası da korona kurbanı

Samsun'un sevilen doktorlarından Necati Emirhan geçtiğimiz günlerde koronavirüs nedeniyle vefat etmişti. Çalıştığı hastanede düzenlenen hazin bir törenle uğurlanan Dr. Emirhan ailenin Kovid-19'a kurban verdiği tek isim değildi. Koronavirüs felaketi ailenin başına tam bir ay önce geldi. İlk olarak ağabey, sonrasında dayı ve ardından da Dr. Emirhan vefat etti. O öldüğünde öğretmen kardeşi de yoğun bakımdaydı. Kurtarılamadı. Ailenin korona yüzünden kaybettiği son kişi Hala Mesure Akbaş oldu.

Koronavirüs Samsun'da yaşayan bir ailenin üzerine adeta karabulut gibi çöktü. Yaklaşık bir ay önce ölümler başladığında böylesi bir felakete dönüşeceğini hiçkimse düşünmemişti. 

İlk olarak Samsun Çarşamba ilçesinde esnaflık yapan Kenan Emirhan (40) koronavirüse yakalandı. Tedaviye alınan ağabey Emirhan, tedavi gördüğü hastanede 4 Aralık’ta vefat etti.

Ondan bir süre sonra da 70 yaşındaki dayıları Tevfik Akbaş yaşamını yitirdi.

Onun ardından da Bafra ilçesinde özel hastanede ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak görev yapan ortanca kardeş Dr. Necati Emirhan (36) koronavirüse yakalandı.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi'nde 20 gün tedavi gören Dr. Emirhan, 7 Ocak’ta son nefesini verdi.

Dr. Emirhan vefat ettiğinde, en küçük kardeş olan öğretmen Selman Emirhan’ın (33) da yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. Ağabeyinden sadece iki gün sonra 9 Ocak'ta o da hayatını kaybetti. 

EMİRHAN KARDEŞLERİNİN HALASI DA VEFAT ETTİ

Koronavirüs nedeniyle can veren Emirhan kardeşlerin halaları Mesure Akbaş (72) da koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede bugün vefat etti.

Aynı aileden 5 kişi yaklaşık bir ay içinde koronavirüs nedeniyle vefat ederken, Emirhan kardeşlerin annesi Fatma Emirhan’ın koronavirüsa yenip taburcu olması tek teselli oldu.

Son olarak yaşamını yitiren Mesure Akbaş’ın cenazesi Çarşamba ilçesine bağlı Muştalı köyünde toprağa verildi.

Doktor Emirhan'ın halası da korona kurbanı ile ilgili etiketler Samsun Bafra Çarşamba doktor Necati Emirhan Mesure Akbaş Selman Emirhan Tevfik Akbaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.