Doktor Ela, Mucize Doktor'a mı giriyor? Doktor Ela gerçek ismi nedir?

Doktor Ela, Mucize Doktor'a mı giriyor? FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor izleyicilerin beğenisini topluyor. Muciz doktor dizisinin framanı izleyicileri meraklandırdı. Doktorlar dizisinde yer alan Doktor Ela karakteri Mucize Doktor'un fragmanında yer aldı. Peki Doktor Ela gerçek ismi nedir? Detaylar haberimizde...

Doktor Ela, Mucize Doktor'a mı giriyor? Bir döneme damga vuran Doktorlar dizisinde Ela karakterini canlandıran Yasemin Özilhan, Doktor Ela karakteri ile Mucizde Doktor dizisinin fragmanında gözüktü. Peki Doktor Ela,Mucize Doktor'a mı giriyor?

Mucizde Doktor dizisinin kadrosuna dahil olup olmadığı araştırılırken, fragmandaki 'misafir doktor' sözü Yasemin Özilhan'ın geçici olarak projeye dahil olduğunu düşündürdü.

YASEMİN ÖZİLHAN KİMDİR?

Dizilerin sevilen oyuncusu Yasemin Ergene Özilhan, Almanya’nın en büyük ikinci şehri olanHamburg’da, 22 Ocak1985 tarihinde dünyaya geldi. Doktorlar, Aşk Oyunu, Koçum Benim gibi popüler komedi ve dram dizilerinde rol almış olan Almanya doğumlu Türk oyuncu.

İlk olarak 2002 yılında Koçum Benim ve 2004 yılında Ah Be İstanbul adlı dizilerde kamera karşısına geçen Ergene, 2004 yılında vizyona giren Vizontele Tuuba filmi ile de ilk sinema deneyimini yaşadı. Çocuğun Var Derdin Var adlı dizinin çekimlerinden sonra kısa bir süre oyunculuğa ara veren Ergene, bu zaman zarfında Can Gürzap’dan diksiyon eğitimi aldı.

2005 yılında yayınlanmaya başlanan tv dizisi Aşk Oyunu’nda canlandırdığı Ekin Serbest karakteri, güzel oyuncunun popüleritesini hızla arttırdı. Dizide Keremcemile beraber başrolde yer alan Ergene, kısa sürede ülkenin en popüler genç oyuncularından birisi haline geldi.

Ecobella, Migros gibi markaların reklam filminde de görev aldı.

Son olarak 2006-2010 yılları arasında Doktorlar dizisinde Ela Altındağ karakterini canlandıran Ergene, bu dizinin sona ermesinin ardından oyunculuk hayatını sonlandırdığını açıkladı. Oyunculuk hayatını bırakmasında kocası işadamı torunİzzet Özilhan’ın etkisinin büyük olduğu düşünülürken, genç oyuncu yaptığı açıklamada üniversitede okuyabilmek için mesleki kariyerini sonlandırdığını belirtti.

Doktor Ela, Mucize Doktor'a mı giriyor? Doktor Ela gerçek ismi nedir? ile ilgili etiketler doktor Yasemin Özilhan Mucize Doktor fragman doktor ela
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.