Doktor Ebru Ergin Bakar'ı darp eden Feray Y. ifadesinde olayı yalanladı: Odasına dahi girmedim!

Sosyal medyanın konuştuğu Nöroloji Uzmanı Dr. Ebru Ergin Bakar'a istediği ilaçları yazmadığı için şiddet uygulayan Feray Y.'nin ifadesi ortaya çıktı. Ebru doktorun "Başımın üzerine çıkarak nefes almamı engelledi, 3*4 kez başımı masaya vurdu." sözlerine karşılık olarak Feray Y. iddiaları yalanladı.

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Yenimahalle Semt Polikliniği'nde görevli Doktor Ebru Ergin Bakar’ın darp edilmesi olayında şüpheli Feray Y.’nin ifadesi alındı.

"ODAYA DAHİ GİRMEMİŞTİM"

İfade işleminin ardından da şüpheli hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Doktor tarafından bağırılarak odadan kovulduğunu söyleyen Feray Y. ifadesinde, “Ben odaya dahi girmemiştim, kapısının önünde duruyordum. Ancak doktor böyle bağırınca ani refleksle korkup hemen dışarı çıktım” dedi.

DOKTORA SALDIRAN HASTA: ODASINA GİRERKEN BANA SALDIRDI

Sırası gelmesine rağmen muayene edilmediğini öne süren Feray Y., “Kullandığım ilaçlarımı göstermek için ilaçlarımla birlikte odasına adım attım. Ancak tam ben masanın üzerine ilaçlarımı koyarken bana saldırdı. Benim ellerimin üzerini tutarak tırnaklarıyla çizdi. Kendisine doğru çekip suratımı da çizmek istemişti ki ben kendimi geri çekip elinden kurtuldum.

Doktor Ebru Ergin Bakar'ı darp eden Feray Y. ifadesinde olayı yalanladı: Odasına dahi girmedim!

"BENİ AŞAĞILAYAN DOKTORDAN ŞİKAYETÇİYİM"

Bu esnada beni güçlü çektiği için geri geri dengesini kaybedip sandalyesiyle birlikte yere düştü. Sonra bağırmaya başladı. Bu esnada odada bulunan güvenlik görevlisi beni dışarı çıkardı. Polisler gelince birlikte karakola gittik, bana bağırıp çağıran, üzerime saldırıp ellerimi yaralayan, görevini yapmayan ve kötüye kullanan, ayrıca beni aşağılayan doktordan şikayetçiyim” ifadelerini kullandı.

Doktor Ebru Ergin Bakar'ı darp eden Feray Y. ifadesinde olayı yalanladı: Odasına dahi girmedim! - Resim : 2

DOKTOR EBRU ERGİN BAKAR: 3-4 KEZ BAŞIMI MASAYA VURDU, NEYE UĞRADIĞIMI ŞAŞIRDIM

Doktor Ebru Ergin Bakar ise hastanın psikiyatri raporu olduğunu ve bu raporla birlikte ilaçları yazacağını söylediğini belirterek, “Rapor getirmek için odadan çıktılar. Daha sonra Feray Y.’nin sisteme tanısını yazdığım esnada odama bağırarak geldi. Odamda koltuğumda oturduğum esnada arkam dönüktü, saçlarımdan tutarak 3-4 kez başımı masaya vurdu. Neye uğradığımı şaşırdım. Hastanın çekmesiyle yere düştüm. Başımın arkasını yere vurdum. Yerdeyken o şahıs üzerime çıktı, nefes almamı engelledi. Bacaklarıyla kollarıma bastırarak, burun kısmımla göğüs kısmımın arasına oturarak başımı tutup çevirerek 5-6 kez kafamı duvara vurdu. Sonrasında güvenlik görevlileri gelerek şahsı odadan çıkardılar” şeklinde konuştu.

TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Olayın ardından Dr. Bakar ile Feray Y.'nin, hastane polisine, birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi. Doktor ve hastanın, soruşturma kapsamında savcılıkta ifade vereceği belirtildi. Sosyal medya kullanıcıları da olaya tepki gösterdi. "Ferayyelmentutuklasın" etiketi kısa sürede Twitter'da gündem oldu.

BAKAN KOCA: YERLERİ HAPİSTİR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da olayla ilgili Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde nörolog bir arkadaşımız, görevinin gereği bir davranışı üzerine insanlık dışı şiddete maruz kalmıştır. Sağlık hizmeti verenleri koruyacak yasal düzenlemeler yakın. Şiddet suçlularını gözümüz uzun süreler görmeyecek. Yerleri hapistir" demişti.

Doktor Ebru Ergin Bakar'ı darp eden Feray Y. ifadesinde olayı yalanladı: Odasına dahi girmedim! ile ilgili etiketler doktor İlaç Ebru Ergin Bakar feray hasta
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.