Doktor diye genç sekretere dehşeti yaşattı!

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, uyuşturucu hap yazmadığı için hastası Bayram Konak tarafından boğazı kesilen Asistan Doktor Kadir Songür'ün yaşadığı dehşet hafızalardan silinmemişken aynı serviste ikinci bir saldırı daha oldu. Uyuşturucu isteyen zanlının hedefindeki kişi ise doktor zannettiği genç sekreter oldu.

Yeni Asır'ın haberine göre; Yine bir hasta, uyuşturucu hap yazdırmak için geldiği serviste, kendisine doktor olmadığını söylediği halde sekreter Semra Hacırecep'e saldırdı.

Genç kadın diğer hastalar ve güvenlik görevlisinin araya girmesiyle kurtarıldı.

Doktorlar ve hastane personeli, 'Lyrıca' isimli hap yüzünden büyük korku ve risk altında çalıştıklarını söylediler.

OLAYIN GELİŞİMİ 

Asistan Doktor Kadir Songür'ün, geçen hafta Atatürk Eğitim Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Polikliniği'nde saldırıya uğradığı dehşet anları henüz hafızalardaki tazeliğini korurken, önceki gün aynı serviste benzer bir olay daha yaşandı. Yine 'Lyrıca' adlı ilacı yazdırmak isteyen hasta M.Y'ye, servis sekreteri Semra Hacırepecep tarafından doktorun yerinde olmadığı ve beklemesi gerektiği söylendi. Bir anda çılgına dönen M.Y. Hacırecep'e bağırarak saldırdı.

KORKU YAŞIYORUZ

Diğer hastalar ve güvenlik görevlileri araya girerek Semra Hacırecep'i (26) saldırganın elinden kurtardı. Gözü dönmüş adam ise hastaneden kaçtı. Büyük şok yaşayan genç kadını mesai arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Dr. Kadir Songür'ün ardından, yine uyuşturucu ilaç yazdırmak isteyen bir hasta tarafından servis sekreteri Semra Hacırepecep'in saldırıya uğraması doktor ve personelin tepkisiyle karşılandı. Uyuşturucu ilaç müptelaları yüzünden bu tür tartışmaların çok sık yaşandığını ve çaresiz kaldıklarını belirten doktorlar, "Korkuyoruz, o ilacı yazmayınca birden bire çılgına dönerek küfür ve hakaret edip üzerimize saldırıyorlar" diye konuştu.

 

EVİNDE İSTİRAHAT EDİYOR

Madde bağımlısı olduğu belirlenen ve istediği uyuşturucu ilaç yazılmayan Bayram Konak tarafından boğazı kesilen Dr. Kadir Songür'ün ise Plastik Cerrahi Servisi'nde geçirdiği başarılı operasyonun ardından sağlık durumunun iyi olduğu, evinde istirahatine devam ettiği öğrenildi.

Doktor diye genç sekretere dehşeti yaşattı! ile ilgili etiketler İzmir uyuşturucu Hap saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.