Doğuş Çabakçor ve Begüm Yücel boşandı!

Sosyal medyada aynı anda 20 kızla flört eden ünlü DJ Doğuş Çabakçor eşine yakalandı. Begüm Yücel'in, tesadüfen eşinin flört yazışmalarını görmesiyle ortalık karıştı. Yücel 2 çocuğunun babası Çabakçor'dan boşanma kararı aldı.

Sabah'tan Bülent Cankurt Doğuş Çabakçor ve Begüm Yücel'in evliliklerini bititrme sebebinin ihanet olduğunu ifade ederek şunları yazdı:

Ünlü DJ Doğuş Çabakçor, cuma günü sosyal medyadan boşandığını açıklayınca çok şaşırdım. Çünkü Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel'in kızı Begüm Yücel ile gayet mutlu görünüyordu. 2012 yılında evlenen, Aslan ve Kaplan adında iki çocukları olan çiftin evlilikleri örnek gösteriliyordu.

Dolayısıyla Çabakçor boşandıklarını açıklayınca nedenini çok merak ettim. Biraz araştırınca boşanmanın sebebinin çapkınlık olduğunu öğrendim.

YAZIŞMALARINI YAKALADI

Meğer mutlu aile babası portresi çizen ünlü DJ'imiz çok çapkınmış! Sosyal medyada aynı anda 20 farklı kızla flört ediyormuş. Begüm Yücel'in, tesadüfen eşinin flört yazışmalarını görmesiyle ortalık karışmış.

Begüm Hanım, aldatıldığını öğrendiği anda tabir yerindeyse kocasını kapının önüne koymuş. Sonra da soluğu mahkemede almış ve tek celsede boşanmış.

Doğuş Çabakçor, boşanmasını duyururken 'iki yakın arkadaş' olarak kalacaklarını yazmış ama benim duyduğuma göre Begüm Yücel, eski eşinin yüzünü bile görmek istemiyormuş. Belki de Begüm Hanım, çocukları için katlanacaktır ama Çabakçor'un yazdığı gibi bir yakınlığın mümkün olamayacağı konuşuluyor.

Doğuş Çabakçor ve Begüm Yücel boşandı! ile ilgili etiketler evlilik boşanma Doğuş Çabakçor Begüm Yücel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.