Doğum yaptıran polis memuru konuştu

Adana'da yaşanan olayda hastane yolunda sancıları tutan Hüsne Aslan'a uygulama noktasında, otomobil içinde doğum yaptıran 20 yıllık polis memuru Demet Çubukçu, "O an şoka girdim ancak Allah yardım etti" diye konuştu.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde yaşayan hamile Hüsne Aslan'ın, 19 Ağustos günü sancısı başladı. Koca Cebrail Aslan eşini otomobiliyle hastaneye götürmek istedi. Ancak çift hastane yolundayken doğum başladı. Koca otomobili, yol üzerindeki uygulama noktasında durdurarak, yardım istedi.

POLİS MEMURU YARDIMA KOŞTU

Yardıma koşan polis memuru Demet Çubukçu, Hüsne Aslan'a doğum yaptırdı. Polis memurunun kollarına doğan bebek ile anne, gelen sağlık görevlilerince hastaneye götürüldü. Aslan ailesi, bebeklerine polis memuru Demet Çubukçu'nun adını verdi.

Doğum yaptıran polis memuru konuştu

"ŞOKA GİRDİM, TEREDDÜT ETTİM"

Polis memuru Demet Çubukçu, isminin verildiği bebeği sürekli ziyaret edeceğini söyledi. Otomobilde doğum yapmak üzere olan anneyi görünce şoka girdiğini, önce ilk yardım eğitimi almadığı için tereddüt ettiğini anlatan Çubukcu, şunları ifade etti:

"Güzel bir duygu. Bir polis olarak, bir anne olarak ve bir kadın olarak duygularımı tarif edemiyorum. Gurur verici bir olay. İlk yardım istediklerinde bir polis olarak yardım etmem mümkün değildi ancak onlar hastaneye gitmenin artık çok geç olacağını söyledi. Baktık ki bebek dünyaya gelmek istiyor, şartlar da bizi onu dünyaya getirmeye yöneltti.

Doğum yaptıran polis memuru konuştu ile ilgili etiketler Adana uygulama noktası doğum polis memuru
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.