Doğum kilolarından kurtulan Aslışah Alkoçlar iğne ipliğe döndü! Fit vücudunu ayna karşısında gözler önüne serdi

HD Group'un veliahtı iş insanı Kaan Demirağ ile geçtiğimiz Şubat ayında hayatını birleştiren 28 yaşındaki Aslışah Alkoçlar, 26 Eylül'de oğlu Cem'i kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Çiçeği burnunda anne Alkoçlar spor yaparak ve sağlıklı beslenerek 2 ay gibi bir sürede doğum kilolarından tamamen kurtuldu. Fit halini ayna karşısında verdiği pozla gözler önünü seren sosyetik güzelin son hali görenleri şaşırttı.

Yeşilçam'ın usta oyuncu Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, HD Group'un veliahtı iş insanı Kaan Demirağ ile 9 Ocak'ta nişanlanmış ve 6 Şubat'ta Beşiktaş'ta bir otelde düzenlenen törenle evlenmişti. 26 Eylül'de oğlu Cem'i dünyaya getiren sosyetik güzel anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Henüz iki ay önce ilk bebeğini kucağına alan sosyetik güzel doğum kilolarından tamamiyle kurtuldu. Kısa sürede iğne ipliğe dönen Alkoçlar fit haliyle görenleri şaşkına çevirdi. Spora olan düşkünlüğüyle bilinen genç anne karnı burnundayken bile spor yaptığı anları sıkça sosyal medya hesabından paylaşıyordu. Doğuma günler kala sporunu aksatmayan Alkoçlar kısa süre önce bir spor salonu açmış ve spor eğitmenliğine başlamıştı.


MUM GİBİ ERİDİ

Anneannesine olan benzerliğiyle dikkat çeken Alkoçlar fit görüntüsü ve dümdüz karnı ile görenleri hayrete düşürdü. Instagram hesabından ayna karşısında bir video yayınlayan ve bir yıl aradan sonra crop top (göbek ve karın kısmının açık kaldığı kıyafet) giydiğini belirten sosyetik güzel zayıf hali ve güzelliğiyle ilgi odağı oldu.

Doğum kilolarından kurtulan Aslışah Alkoçlar iğne ipliğe döndü! Fit vücudunu ayna karşısında gözler önüne serdi

Videoda kolundaki ve parmağındaki bantların takipçileri tarafından sorulması üzerine Alkoçlar dövmelerini sildirdiğini belirterek, 'Bazı dövmelerimi sildiriyorum. Ondan bantlar var. Şimdiden toplu cevap vereyim, evet çok acıyor.' ifadelerini kullandı.

aslışah alkoçlar

 

Doğum kilolarından kurtulan Aslışah Alkoçlar iğne ipliğe döndü! Fit vücudunu ayna karşısında gözler önüne serdi ile ilgili etiketler Aslışah Alkoçlar Sosyal Medya Instagram Kaan Demirağ
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.