Doğum için gün sayan Bergüzar Korel'in 'Lohusa geceliği' isyanı

Rol aldıkları Binbir Gece adlı dizinin setinde aşk yaşamaya başlayıp 2009 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Halit Ergenç'ten iki oğlu olan oyuncu Bergüzar Korel, kızını kucağına almak için gün sayıyor. Korel, doğum için hazırlık yaptığını fakat lohusa takımlarının dantelli olmasından duyduğu şikayeti sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla dile getirdi.

Üçüncü çocuğuna hamile olan 38 yaşındaki oyuncu Bergüzar Korel, kızına kavuşmak için gün sayıyor. Yaklaşan doğumu için son hazırlıklarına hız veren Korel, bir konuda duyduğu rahatsızlığı Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Korel, lohusa geceliklerinin dantelli olmasından yakındı.


''İNANIN BÖYLE BİR GECELİK YOK''

Lohusa geceliklerinin rahat ve pamuklu olması gerektiğini söyleyen güzel oyuncu, "Lohusa geceliği diye bir gerçek var. Ama neden hepsi dantelli. Düğünümüz mü var, halaya mı döneceğiz? Bebek doğururyoruz. Şöyle organik kumaşlardan sade, sakin inanın böyle bir gecelik yok. Bebeği alacağız kolumuza, o danteller yapışmaz mı suratına? İhtiyacımız olan şey sade bir lohusa geceliği" ifadeleriyle şikayetini dile getirdi.

Doğum için gün sayan Bergüzar Korel'in 'Lohusa geceliği' isyanı

Doğum için gün sayan Bergüzar Korel'in 'Lohusa geceliği' isyanı ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Halit Ergenç Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.