Doğu Perinçek'ten ilginç çıkış: Arapları hor görmek yerine...

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'da Türkler İslamiyet konulu açıklamalarda bulundu. Perinçek, konuşmasında Araplara yönelik hor gören tavırlar ortaya koyanları eleştirdi. Perinçek, "Arapları hor görmek yerine biz Türklerin İslam'a girerek Araplardan öğrendiklerine bakalım" dedi...

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, renkli siyasi yaşamı ile dikkat çeken bir lider. 

Özellikle aldığı oy oranına rağmen her zaman iddialı söylemleri olan Perinçek, siyasi yelpazede sol ekseni temsil etsede, topyekün redci zihniyetle de arasına kalın bir çizgi çekmiş durumda.

Doğu Perinçek'ten ilginç çıkış: Arapları hor görmek yerine...

FETÖ ile mücadeleye amasız destek veren Perinçek bu noktada da muhalefetle ayrışmış durumda. Ulusalcı bir politika çizen Perinçek, ramazanın başlamasına bir gün kala Türkler ve İslamiyet konulu açıklamalarda bulundu. Açıklamalarının hedefinde ise Arapları hor gören zihniyet vardı. 

Perinçek şunları söyledi: 

"Arapları hor görmek, çok aptalca, budalaca ve ilkel. Ve bilgiye birikime dayanmayan son derece de Türklüğe yakışmayan son derece kibirli. Yani biz Araplardan öğrendiklerimize bakalım böyle Arapları hor görmek yerine. Biz Türkler o İslam uygarlık dünyasına girerek Araplardan öğrendiğimize bakalım."

Doğu Perinçek'ten ilginç çıkış: Arapları hor görmek yerine... ile ilgili etiketler Doğu Perinçek İslam Arap Vatan Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.