Perinçek'ten Toker'e: Otur orada adam gibi

TV 100'de yayınlanan 'Şimdi Konuşalım' programında siyasetçilerin koronavirüs aşısını yaptırıp yaptırmaması tartışma konusu oldu. Aşı yaptırmayan siyasileri hedef alan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i eleştiren Liberal Demokrat Parti'nin eski Genel Başkanı Cem Toker, sert bir tepki ile karşılaştı. Toker'in sözlerine sinirlenen Perinçek, ''Otur orada adam gibi'' ifadelerini kullandı.

Koronavirüs salgınını sona erdirmesi beklenen aşılar, yılbaşında Türkiye'ye de geldi. Yapılan incelemelerin ardından geçtiğimiz hafta ilk doz aşı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya yapıldı. Koca'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da Ankara Şehir Hastanesi'ne giderek koronavirüs aşısını oldu.

Bu gelişmelerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Koca, ülkedeki tüm siyasetçilere seslenerek vatandaşlara ön ayak olunması için 'Aşı olun' çağrısında bulundu.

Bu çağrıya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olumlu yanıt vererek aşı oldu.

CHP ve HDP kanadı ise, teklif için teşekkür ederek sıralarının geldiği zamanda aşı olacaklarını aktardı.

Bu gelişmeler beraberinde tartışmaları da getirdi.

Siyasilerin aşı yaptırıp yaptırmaması konusu TV 100 kanalında yayınlanan Hande Aydemir'in sunduğu 'Şimdi Konuşalım' programında masaya yatırıldı. 

Kılıçdaroğlu'nun aşı kararı tartışılığı sırada stüdyoda gergin anlar yaşandı. Video konferans ile programa bağlanan Doğu Perinçek, ''Eğer bir devlet adamı olsa ilk önce gider kolunu uzatıp, aşıyı olurdu. Devlet adamı olmayanlar halktan oy alacağız diye böyle şeylere başvurur.'' dedi.

"DOĞU PERİNÇEK DEVLET ADAMI, ANGELA MERKEL DEVLET ADAMI DEĞİL"

Perinçek'in bu ifadelerinin ardından Liberal Demokrat Parti (LDP) eski Genel Başkanı Cem Toker araya girerek, "Doğu Perinçek devlet adamı, Angela Merkel devlet adamı değil." ifadelerini kullandı.

Tekrar söz alan Perinçek, "Siz Merkel'i devlet adamı sanıyorsanız, daha devlet adamlığında çok ekmek yemeniz gerekir." şeklinde konuştu.

Toker ise "Partinizin üyeleri de aşı oldu mu? Devlet adamı statüsüne girip. Bunu bildirin Reis'e." dedi.

"OTUR ORADA ADAM GİBİ"

Tepki gösteren Perinçek, "Sizin müdahale edeceğiniz konular değil bunlar. Yok bildirinmiş Reis'e filan, haddini bil, otur orada adam gibi! Dikkatli olacaksınız öyle saçme sapan konuşmayacaksınız." dedi.

Perinçek'ten Toker'e: Otur orada adam gibi ile ilgili etiketler Doğu Perinçek canlı yayın aşı TV 100 cem toker tartışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.