Doğu Perinçek'in tepki çeken 'Hz. Muhammed' çıkışına AK Parti'den cevap geldi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed ile ilgili skandal sözlerine AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han'dan tepki geldi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Bordum’da katıldığı bir söyleşide partisinin ulaştığı kişi sayısını Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in 1 yıllık tebliği sonucu ulaştığı kişi sayısı ile karşılaştırarak, “Mekke'de tebliğde bulunduğu zaman kaç kişi Hz. Muhammed'e biat etti? Bir yılda ancak 40 kişiyi buldu. Biz hiç olmazsa 40 bin kişiyi bulduk. Hz. Muhammed'den çok ileri bir noktadayız” sözlerini sarf etmişti.

"KABUL EDİLEMEZ"

Bu skandal sözlere sert tepki gösteren AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, sosyal medya platformu Twitter'daki @hakanhanozcan onaylı hesabından açıklamada bulunarak, "Doğu Perinçek’in, partisinin üye sayısı ile Peygamberimizin tebliğiyle Müslüman olanların sayısını karşılaştırması kabul edilemez!" ifadelerini kullandı.

AYETLE HATIRLATMADA BULUNDU

Hakan Han Özcan, En'am Sûresi'nin 10'uncu ayet-i kerimesini de paylaşarak, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e hatırlatmada bulundu.

Hakan Han Özcan'ın hatırlatmada bulunduğu ayette Allah (CC), Hz. Muhammmed (SAV)'e, "Senden önceki peygamberlerle de alay edilmiş, sonunda onlarla alay edenleri, alaya aldıkları şey (azap) kuşatıvermişti." buyuruyor.

 

Doğu Perinçek'in tepki çeken 'Hz. Muhammed' çıkışına AK Parti'den cevap geldi ile ilgili etiketler Doğu Perinçek AK Parti Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.