Perinçek: Türk devleti Öcalan'ı çıkartacak!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katıldığı canlı yayında "Türk devleti kısa zaman sonra Abdullah Öcalan'ı çıkartacak 'Silahları bırakın, biz yanlış yaptık' dedirtecek." ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Habertürk’te katıldığı canlı yayında “Ayhan Bilgen’in bu tavrı çok cesur. Halk tarafından alkışlanacaktır. Bu tavır, çoğunlukta olan tavır. Bizim Kürtlerimiz içerisinde de alkışlanacaktır. Bu bir çığır açıyor. Şimdiye kadar seslendirilemedi korkulardan dolayı. Ayhan Bilgen’in çatır çatır ortaya koyması cesur bir adımdır” diye konuştu.

"ÖCALAN ÇIKARTILACAK"

Perinçek teröristbaşı Abdullah Öcalan ile ilgili de bir iddia ortaya attı. Perinçek, "Türk devleti kısa zaman sonra Abdullah Öcalan'ı çıkartacak 'Silahları bırakın, biz yanlış yaptık' dedirtecek. Televizyonlara falan çıkartacak. Türk devleti çıkartacak, göreceksiniz. Şu an devletin, MİT'in elinde oyuncak durumunda. Onu kullanıyorlar." dedi.

 Perinçek: Türk devleti Öcalan'ı çıkartacak!

Perinçek: Türk devleti Öcalan'ı çıkartacak! ile ilgili etiketler Doğu Perinçek Habertürk Abdullah Öcalan Ayhan Bilgen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.