Doğu Perinçek: 'MHP'nin başına geçmek şereftir'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Haber Global'de katıldığı programda hukukçu Gamze Pamuk Ateşli'nin masumiyet karinesiyle ilgili sözlerine müdahale etti.

'Masumiyet karinesini PKK için kullanıyorsunuz ben de bunun hesabını sorarım' diyen Perinçek, Gamze Pamuk Ateşli'nin PKK'yı koruyan bir konumda olduğunu söyledi.

'Ben hukukçuyum Doğu Bey' diyerek Perinçek'e yanıt veren Ateşli'ye Perinçek yine oldukça sıradışı bir yanıt vererek 'Ben de gazozcuyum yani gazoz üretiyorum' dedi.

Karşılıklı atışma sırasında Ateşli'nin "Bahçeli partisini bırakırsa, MHP'nin başına da geçersiniz, çok uygun bir pozisyonunuz var" sözlerine Perinçek'ten çok tartışılacak bir yanıt geldi.

Perinçek şunları söyledi:

"MHP'nin başına geçmekten şeref duyarım. Ben MHP'nin başına geçmekle tehdit edilmem ki. MHP bugün vatansever bir parti, Türkiye'nin bütünlüğü için çalışıyor.

Teröre ve ABD'ye karşı mücadele ediyor. Onun için MHP'nin başında olma bir suç değil.

PKK'nın tarafından bakarsanız MHP'yi bir suç örgütü olarak görürsünüz. Bakın hep kendinizi ele veriyorsunuz."

Doğu Perinçek: 'MHP'nin başına geçmek şereftir' ile ilgili etiketler Doğu Perinçek PKK MHP Devlet Bahçeli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.