Doğu Perinçek ile İsmail Saymaz arasında canlı yayında sert tartışma

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge programının dün akşamki konukları Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile Gazeteci İsmail Saymaz'dı. CHP'li belediyelerin de konuşulduğu programda Perinçek'in, Saymaz'ın sözlerini alıntılayarak İsmail Saymaz'ı FETÖ'ye kol kanat germekle suçlaması stüdyoda sert tartışmanın yaşanmasına neden oldu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in sözleri CNN Türk'ü karıştırdı. Perinçek'in stüdyodaki İsmail Saymaz'ı FETÖ'ye kol kanat germekle suçlayınca ikili arasında sert tartışma yaşandı. Saymaz, Perinçek'e Kandil ziyaretini hatırlattı.

SAYMAZ: DAĞDA PKK'YI ZİYARET ETMİŞ PERİNÇEK'TEN Mİ ÖĞRENECEĞİZ BİZ?

İsmail Saymaz, Doğu Perinçek'in sözlerine çok sert tepki göstererek, "Dağda PKK’yı ziyaret etmiş, Doğu Perinçek’ten mi öğreneceğiz biz? Ancak PKK'dan nasıl gül alınır Doğu Perinçek'ten bunu öğrenebiliriz." ifadelerini kullandı.

PERİNÇEK: PKK'LILARI, HDP'LİLERİ, FETÖ'CÜLERİ KORUMAK İÇİN NE YAPACAĞINIZI ŞAŞIRIYORSUNUZ

Doğu Perinçek ise bu sözler üzerine Saymaz'a, "Bırak bunları. Amerika'nın hedef aldığı parti Vatan Partisi. PKK'nın bir numaralı hedef aldığı parti Vatan Partisi. Siz belediyeler içindeki PKK'lıları, HDP'lileri, FETÖ'cüleri korumak için ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz. Bugünü konuşalım." şeklinde cevap verdi.

"ABDULLAH ÖCAL'IN AVUKATI CHP'Lİ BODRUM BELEDİYESİ'NDE İMARDAN SORUMLU BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCI"

Doğu Perinçek, programda ayrıca çarpıcı bir iddiada bulundu.

Perinçek, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın avukatının CHP'li Bodrum Belediyesi'nde imardan sorumlu belediye başkanlığı yaptığını söyledi.

CHP'nin ateşli savunucusu İsmail Saymaz'ın ve Özlem Gürses'in CHP'li belediyelerde PKK ile ilişkisi olan hiç kimsenin olmadığı iddia etmesi üzerine Doğu Perinçek bu savunmaya cevap verdi.

Vatan Partisi Bodrum ilçe başkanının kendisini mesajla bilgilendirdiğini söyleyen Perinçek, "Şu anda halen Abdullah Öcalan'ın avukatı Turgay Kaya, Bodrum Belediyesi'nde imardan sorumlu belediye başkan yardımcısı. Bakın Öcalan'ın avukatı CHP'nin Bodrum Belediyesi'nde işçi değil, memur değil, belediye başkan yardımcısı... Böyle o kadar çok örnek var ki, mahcup olacaklar. İşte bakın belediye başkan yardımcısı yapmaktan bile çekinmiyorlar. Çünkü CHP'nin içerisinde ciddi bir HDP kanadı var. Aslında HDP'leşti CHP önemli ölçüde. Yönetim için söylüyorum. Görüyorsunuz, Öcalan'ın avukatını belediye başkan yardımcısı yapıyor. Gizlenecek, saklanacak tarafı yok. Öğrendiniz mi şimdi İsmail bey! Size böyle yüzlerce örnek gelecek. Ve başınız önünüze eğik dinlemek zorunda kalacaksınız." ifadelerini kullandı.

SAYMAZ TOPU CHP'YE ATTI

CHP'nin içerisinde PKK ile ilişkili kimsenin olmadığını savunan İsmail Saymaz ise topu CHP'ye atarak "Benim neden başım önüme eğik olsun Doğu Bey. Bunun muhatabı CHP" diye konuştu.

Doğu Perinçek ile İsmail Saymaz arasında canlı yayında sert tartışma ile ilgili etiketler İsmail Saymaz Doğu Perinçek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.