Doğu Perinçek çok kızdı, yayını terk etti!

Doğu Perinçek'in katıldığı bir canlı yayında yine tansiyon yükseldi... Perinçek, eski MİT'çi Mehmet Eymür'ün kendisine ajan dediğinin hatırlatılması üzerine sinirlenerek stüdyoyu terk etti..

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Flash TV'de katıldığı bir canlı yayında stüdyoyu terk etti.

Orhan Uğurluoğlu'nun sunduğu 'Serbest Bölge' programına konuk olan Doğu Perinçek'e, eski MİT'çi Mehmet Eymür'ün "Perinçek İngiliz istihbaratıyla Amerikalıların adamıdır; ordu ve MİT'te adamları var" iddiasını soruldu.

Soruya sinirlenen Perinçek, Atatürk hakkında da İngiliz ajanı iddiaları olduğunu hatırlatarak "Sen Atatürk'e İngiliz ajanı mısın diye sorabilir misin ya. Siz alet olmuşsunuz. Sizin gibi adamlar da Atatürk'e bu tür iftiraları tekrar ederek..." diye konuştu.

Eymür'ün Amerikan ajanı olduğunu, Uğurluoğlu'nun da onun cümlelerini tekrarladığını belirten Perinçek, "Demin abi diyordun bana, ne abisi ya, ben senin abin falan değilim, bu soruyu sorduktan sonra ben senin ağabeyin olur muyum!" dedi.

Perinçek ayrıca kendisine bu sorunun yöneltilmesine tepki olarak da "Ne iddiası ya, ben de sana kerhaneden çıkmış bilmem ne desem böyle iddia olur mu?" ifadelerini kullandı.

Uğuroğlu, "Hakaret ediyorsunuz" diyerek itiraz edince devam eden tartışma üzerine Perinçek yayını terk etti.

MESLEK ÖRGÜTÜNDEN KINAMA

Diğer yandan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Flash TV’de gazeteci Orhan Uğuroğlu’nun programına katılan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in tutumunu kınadı.

Açıklamada, "Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Orhan Uğuroğlu’nun kamuoyunda gündem olan eski MİT Kontrterör Daire Başkanı Mehmet Eymür’ün iddialarıyla ilgili sorularını yanıtlamak yerine meslektaşımıza hakaret etmeyi tercih etmiştir. Bu tutum kabul edilemez. Doğu Perinçek’in meslektaşımıza yönelik tutumunu kınıyoruz. Demokrasinin eleştirilere tahammül rejimi olduğunu hatırlatıyoruz.” denildi.

Doğu Perinçek çok kızdı, yayını terk etti! ile ilgili etiketler ajan Doğu Perinçek mehmet eymür
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.