Doğu Karadeniz'i gündüz gibi aydınlattı

Cumartesi gecesi Doğu Karadeniz bölgesinin büyük bölümünde gözlenen bir atmosfer olayı yaşandı. Bir meteor atmosfere hızla girip yanarak gözlerden kayboldu. Düştüğü yer tam olarak bilinmeyen meteor yanarken başta Trabzon ve Giresun olmak üzere bölgeyi gündüz gibi aydınlattı. Heyecan yaratan meteorun düşme anı Ankara'nın doğusundaki birçok ildende izlendi...

Türkiye'de birçok vatandaş cumartesi saatler 22.57’yi gösterdiğinde atmosfere giren ve ortalığı gündüz gibi aydınlatan bir meteor düşmesine tanık oldu.

Atmosfere giren ve ortalığı gündüz gibi aydınlatan meteor Doğu Karadeniz Bölgesi’nde Trabzon ve Giresun başta olmak üzere bir çok ilde gözlenip, kameralar tarafından da kaydedildi.

Doğu Karadeniz'i gündüz gibi aydınlattı

Müthiş bir ışık saçarak geceyi gündüze çeviren meteor atmosfere girdikten saniyeler sonra yanarak alev topuna dönütükten sonra bilinmeyen bir noktaya düştü. Doğa olayının hemen hemen Ankara’nın doğusundaki tüm illerde gözlendiği gelen bilgiler arasında.

Doğu Karadeniz'i gündüz gibi aydınlattı - Resim : 2

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde aracı ile ilerleyen Şevki Anıl Koyun (26) bir anda gökyüzünde beliren meteoru görünce büyük şaşkınlık yaşarken, atmosferik olay kullandığı otomobilin araç kamerasına anbean yansıdı.

Yine meteorun atmosfere girdiği o anlar Giresun’un Keşap ilçesinde Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi.

Doğu Karadeniz'i gündüz gibi aydınlattı ile ilgili etiketler Karadeniz Trabzon Giresun Ankara meteor atmosfer

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.