"Doğu Karadeniz’de bir denizaltı..."

Karadeniz'de deniz güvenliğine katkıda bulunmak ve muhtemel terör ve yasadışı faaliyetlerin caydırılması için Karadeniz Uyumu Harekâtı kapsamında; bir denizaltı Doğu Karadeniz’de karakol görevi icra ediyor.

İŞTE TSK'NIN YAPTIĞI O AÇIKLAMA;

26 Temmuz 2018 tarihinde;

1. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı:

Karadeniz’de muhtemel terör ve yasadışı faaliyetlerin caydırılması ve deniz güvenliğine katkıda bulunmak maksadıyla icra edilen Karadeniz Uyumu Harekâtı kapsamında; bir denizaltı Doğu Karadeniz’de karakol görevine devam etmektedir.

2. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hudut Birlikleri Tarafından Yakalanan, Hudutlarda Yasa Dışı Geçiş Yapmaya Çalışan Şahıslar ve Ele Geçirilen Malzemeler:

a. Suriye Sınırı: Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan 862 şahıs yakalanmıştır.

b. Irak Sınırı: Irak’tan Türkiye’ye yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan iki şahıs yakalanmıştır.

c. İran Sınırı: İran’dan Türkiye’ye yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan 92 şahıs yakalanmıştır.

ç. Yunanistan Sınırı: Yunanistan’dan Türkiye’ye yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan dokuz şahıs ve Türkiye’den Yunanistan’a yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan 140 şahıs yakalanmıştır.

"Doğu Karadeniz’de bir denizaltı..." ile ilgili etiketler TSK Denizaltı doğu karadeniz karakol
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.