Doğu Demirkol kimdir? Demet Akalın ne yorum yaptı?

Cannes Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Ahlat Ağacı gösterimi yapıldı. Doğu Demirkol'un Hazar Ergüçlü'nün önüne çıkıp elbisesini kapatmasına Demet Akalın'dan sert tepki gelmişti.Bu sefer ise Demirkol gönderme yaptı. Vatandaşlar Demirkol'un yaşamını merak ediyor. Peki Demet Akalın Doğu Demirkol'a ne yorum yaptı? Doğu Demirkol kimdir? Demet Akalın'a nasıl gönderme yaptı? Detaylar haberimizde...


Doğu Demirkol, Cannes'da Hazar Ergüçlü'nün önüne çıkıp elbisesini kapatmasına Demet Akalın'dan tepki gelmişti. Tepki'nin üzerine Demirkol, Akalın!'a bir gönderme yaptı. Vatandaşlar Demirkol'un yaşamını ve Demet Akalın'a yaptığı göndermenin ne yatığını merak ediyor. Peki Demet Akalın Doğu Demirkol'a ne yorum yaptı? Doğu Demirkol kimdir? Demet Akalın'a nasıl gönderme yaptı? Kaç yaşında? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Doğu Demirkol kimdir? Demet Akalın ne yorum yaptı?

Cannes Film Festivali'nde büyük ödül Altın Palmiye için yarışan Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Ahlat Ağacı (The Wild Pear Tree) filminin gösterimi dün yapıldı. Gösterime katılan oyuncuların fotoğrafına Demet Akalın'dan ilginç bir yorum geldi.

Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi Ahlat Ağacı(The Wild Pear Tree), Cannes gösterimi sonrası büyük beğeni toplarken, oyuncuların fotoğrafları da sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.
"SEN KİMSİN YA?"

Fotoğraflara baktığı sırada başrol oyuncusu Doğu Demirkol'u tanımayan Demet Akalın: “Kimsin ya kızı kapamışsın! Cidden tanımıyorum kim bu? Yönetmeni de kapatmış.” yorumunda bulundu.

Demet Akalın'ın, Doğu Demirkol'u tanımaması sosyal medyanın gündemine düştü. İşte Demet Akalın'ın yaptığı o paylaşım:

Doğu Demirkol kimdir? Demet Akalın ne yorum yaptı? - Resim : 2

Cannes Film Festivali'ndeki galada Ahlat Ağacı filminin oyuncuları basına poz vermiş ve görüntülerde oyuncu Doğu Demirkol'un Hazar Ergüçlü'nün önüne çıkıp elbisesini kapatmasına Demet Akalın'dan sert tepki gelmişti. Bunun üzerine Akalın'a sosyal medyada takipçileri ağır eleştirilerde bulunmuştu.


EİFFEL'İ DE KAPATMIŞ

Doğu Demirkol, Demet Akalın'ın tepkisine karşılık son paylaşımında "Eiffel'i de kapatmış! Kim bu! Tanımıyorum ya tanımıyorum" diyerek gönderme yaptı.

Doğu Demirkol kimdir? Demet Akalın ne yorum yaptı? - Resim : 3

DOĞU DEMİRKOL KİMDİR?

Tam adı Aydın Doğu Demirkol olan oyuncu 6 Eylül 1985 tarihinde dünyaya geldi. Başarılı bir cerrah baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olan Doğu Demirkol, lisans eğitimini bilgisayar mühendisliği bölümünde tamamladı. İlk olarak Youtube üzerinden paylaştığı videolarla dikkat çekti. , Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu üstlendiği Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılmasına rağmen finale gitmeyi başaramadı.

BKM Sahne’sinde yer alarak Açık Mikrofon isimli programda gösterisini sergiledi. Seyirciler tarafından beğenilen performans, Youtube üzerinde de yoğun ilgi gördü. Ali Atay imzalı Ölümlü Dünya’daki performansıyla adından söz ettirdi. Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak ve Sarp Apak gibi tanınmış oyuncuların başrollerini paylaştığı filmde Zafer karakterine hayat verdi.

Doğu Demirkol, yönetmenliği Nuri Bilge Ceylan tarafından üstlenilen bir sanat filmi olan Ahlat Ağacı’ndaki Sinan karakterini canlandırıyor.

AHLAT AĞACI
Ahlat Ağacı, yönetmenliğini Nuri Bilge Ceylan'ın gerçekleştirdiği, senaristliğini de Nuri Bilge ve eşi Ebru Ceylan ile birlikte Akın Aksu'nun gerçekleştirdiği 2018 çıkışlı drama filmidir. İlk gösterimini 71. Cannes Film Festivali'nde gerçekleştiren filmin başrollerinde Ahmet Rıfat Şungar, Murat Cemcir ve Hazar Ergüçlü yer almaktadır.

OYUNCULAR

Ahmet Rıfat Şungar
Bennu Yıldırımlar
Murat Cemcir
Hazar Ergüçlü
Ercüment Balakoğlu
Serkan Keskin
Tamer Levent
Kadir Çermikli
Kubilay Tunçer
Aydın Doğu Demirkol rolü; Sinan
Akın Aksu
Öner Erkan

Filmin ismi ilk olarak Eylül 2016'nın sonlarına doğru duyuruldu. Ayrıca Arte France Cinema kurumu tarafından filme mali destek verildi.Yönetmen Nuri Bilge Ceylan film hakkında ''sevelim veya sevmeyelim, bazı özelliklerimizi babalarımızdan alırız. Zayıflıklarımızı, alışkanlıklarımızı ve daha pek çok şeyi. Filmde babalar ve oğulların aynı kaderi paylaşmasıyla oluşan kısır döngüyü bir dizi acı tecrübe aracılığıyla anlatacağız” yorumunda bulundu.

Ahlat Ağacı Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan aldığı 2 milyon ₺'lik yardım ile Bakanlık tarafından en fazla destek verilen film oldu. Daha önce Nuri Bilge Ceylan'ın önceki filmi Kış Uykusu'na Bakanlık'tan 750 bin ₺ destek verilmiş ve bu o zamana kadarki en yüksek yardım olmuştu.

 

Doğu Demirkol kimdir? Demet Akalın ne yorum yaptı? ile ilgili etiketler Doğu Demirkol Demet Akalın kimdir yorum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.