'Doğu Akdeniz'de ne yapacaksın?'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dün taksicilerle yaşadığı polemik ve sonrasında kendisini yuhalayan taksicilerin üzerine yürümesi büyük tepki çekmişti. Gazeteci Cüneyt Özdemir de yaşanan olayın ardından Youtube kanalında konuya değindi. İmamoğlu'nun kafasında Cumhurbaşkanlığı olduğunu vurgulayan Özdemir, "İstanbul'da 5 tane galericiyle baş edemiyorsun. Doğu Akdeniz'de ne yapacaksın?" diye sordu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile taksiciler arasında dün bir gerilim yaşandı. Belediye binasına girmeden önce bazı taksicilerle görüşen İmamoğlu, tam içeriye  girerken taksiciler tarafından yuhalandı.

İmamoğlu daha sonra kendisini yuhalayan taksicilerin üzerine yürüyerek kimin yuhaladığını sordu.

Büyük tepki çeken görüntülerin ardından Gazeteci Cüneyt Özdemir, Youtube kanalında yaşanan olaylara ilişkin değerlendirmede bulundu.

İmamoğlu'nun kafasında Cumhurbaşkanlığı olduğunu vurgulayan Özdemir kendisine şu soruları sordu;

"Sen şimdi İstanbul'da 5 tane galericiyle baş edemiyorsun, Doğu Akdeniz'de ne yapacaksın? Orta Doğu'da ne yapacaksın? Avrupa Birliği'nde ne yapacaksın?"

'Doğu Akdeniz'de ne yapacaksın?' ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir İBB Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.