Doğru; kovmadı, sürgüne gönderdi!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İmamoğlu, "Seçimi kazanırsam kimseyi kovmayacağım. Beylikdüzü'nde AK Parti döneminden 11 müdürle hâlâ çalışıyorum" dedi. Akşam gazetesi ise İmamoğlu'nun kovamadığı o müdürleri tamirhaneye sürdüğünü yazdı...

Ekrem İmamoğlu, önceki akşam Habertürk TV’de Teke Tek programında Fatih Altaylı’nın konuğu oldu. Programda konuşan İmamoğlu, “Seçilirsem kimseyi işten çıkarmayacağım. Bakın Beylikdüzü’ne seçildiğimde kimseyi işten çıkarmadık. Hatta şu an AK Parti belediye dönemindeki 11 müdürle birlikte çalışıyoruz” dedi.

Doğru; kovmadı, sürgüne gönderdi!

İmamoğlu’nun Beylikdüzü’ne başkan seçildiğinde ilk iş olarak tüm müdür ve başkan yardımcılarının işine son vermek istediğini AKŞAM gündeme getirmişti. 240 personeli işten çıkaran, müdürleri kovma çabası ise yargıya takılan İmamoğlu, sonunda 1 başkan yardımcısı ile 8 müdürü belediyenin tuvaleti olmayan barakadan bozma tamirhanesine sürgün etti. AK Partili Yusuf Uzun döneminden kalan Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Özel Kalem Madara Suat Göztaşı, müdürlerden Muhittin Doğanay, Erol Özmen, Coşkun Kaya, Mustafa Vanlıoğlu, İsmail Orak, Oğuz Pamukçu ve Hakan Kaya’yı sürgüne gönderdi.

Doğru; kovmadı, sürgüne gönderdi! - Resim : 2

İMAMOĞLU YALAN SÖYLÜYOR

İmamoğlu’nun "Hâlâ çalışıyoruz" dediği ekipten Efrahim Yeşil, AKŞAM’a konuştu. Yeşil, kadrolu 8 müdürün adeta esir kampında çalıştırıldığını belirterek, “İmamoğlu yalan söylüyor. Başkanlık koltuğuna oturduğu ilk gün bizimle toplantı yaptı. ‘Sizinle çalışmak istemiyorum’ dedi. Bizi kovmak için her şeyi denedi. Ancak yargı yoluyla görevimizin başında kalınca bu kez sürgüne gönderdi. Barakada mesai dolduruyoruz” dedi.

Doğru; kovmadı, sürgüne gönderdi! ile ilgili etiketler İstanbul CHP Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.