Doğduğun Ev Kaderindir’den Sonra İbrahim Çelikkol’un Yeni Dizisi Kuş Uçuşu Başlıyor! İşte Dizinin Konusu

Başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz günlerde final yapan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterini canlandırdı. Oyuncu dizide oynadığı karakterle öne çıkmıştı. Diziden finaline gelmeden ayrılan oyuncu son zamanların en beğenilen erkek oyunculardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

Başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz günlerde final yapan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterini canlandırdı. Oyuncu dizide oynadığı karakterle öne çıkmıştı. Diziden finaline gelmeden ayrılan oyuncu son zamanların en beğenilen erkek oyunculardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir’den Sonra İbrahim Çelikkol’un Yeni Dizisi Kuş Uçuşu Başlıyor! İşte Dizinin Konusu

İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir dizinin öyküsünden erken ayrıldı ve kendisi şu anda başka projelerle yoluna devam ediyor. İbrahim Çelikkol'un sosyal medyada çok fazla takipçi kitlesine sahip ve sürekli Çelikkol'a destek vermekteler. Oyuncu sadece yurt içinde değil yurt dışından da çok büyük hayran kitlesine sahip durumda.

İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir'de Yüksek Başarı Elde Etti

Oyuncu çok başarı bir performans sergilediği Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde her ne kadar final yapmadan ayrılsa da dizide olduğu dönemde çok sevildi ve beğenildi. Dizide rol aldığı Mehdi karakterini hayranlarına sevdirdi. Oyuncu şu dönemlerde yeni projede yer almaya hazırlanıyor. TV8 dizisinden ayrıldıktan sonra Netflix'te ekranlara gelecek olan Kuş Uçuşu adlı dizi projesi ile anlaşma sağlayan oyuncu rol arkadaşı olarak Birce Akalay ile başrol paylaşacak.

Doğduğun Ev Kaderindir’den Sonra İbrahim Çelikkol’un Yeni Dizisi Kuş Uçuşu Başlıyor! İşte Dizinin Konusu - Resim : 2

Kuş Uçuşu Dizisi Kaç Bölüm Ekranda Olacak

Kuş Uçuşu projesi ekrana sekiz bölüm olarak geleceği duyuruldu. Bunun beraberinde yeni bir teklif daha yapılan İbrahim Çelikkol bu projede yer alıp almayacağı henüz net değil gelen teklifleri değerlendireceği ve bu sezon ekranlarda olacağı bilgisi geldi. Diğer taraftan Osman Sınav'ın ATV için yeni bir proje hazırlığı içinde olduğu duyuldu.

Ünlü yönetmen ve yapımcının yeni projesi olan Yalnız Kurt, adında yeni dizisinde başrol oyuncusu olarak İbrahim Çelikkol'u düşündüğüne yönelik bir söylenti var Akşam gazetesi tarafından bir haber ortaya atılmış durumda. Henüz bu haberin doğruluğu kesinlik kazanmadı haberle ilgili detaylar verilmedi. Bu haber oyuncunun hayranlarını mutlu etti.

Doğduğun Ev Kaderindir’den Sonra İbrahim Çelikkol’un Yeni Dizisi Kuş Uçuşu Başlıyor! İşte Dizinin Konusu ile ilgili etiketler ibrahim çelikol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.