Doğduğun Ev Kaderindir'den heyecanlandıran fragman!

TV8 ekranında yeni sezonun en dikkat çeken projelerinden olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin fragmanı yayınlandı.

Dizide Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol başrolde yer almakta. İki ünlü isim de çok heyecanlı. Demet Özdemir ilk kez bir dram projesinde rol alacak ve bunun heyecanını her fırsatta dile getiriyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisisinden ilk görüntüler yayınlandı. Fragmanda Demet Özdemir’in anlatımı dışında başka bir detay yoktu. Ancak hayranları için bu sahneler bile yeterli oldu. Sosyal medyada yapılan yorumlarda hayranları ünlü oyuncuya iltifat üstüne iltifat yaptı.

Twitter’da fragmanın yayınladığı 6 Aralık Cuma akşam saatlerinde uzun süre Doğnduğun Ev Kaderindir etiketi gündemin ilk sırasında yer aldı. Hayranları da mesajlarıyla Özdemir’e iltifatlarda bulundu.

Ünlü oyuncunun yabancı hayranları da kendi dillerinde çok sayıda yorumda bulundu.

İşte o iltifatlardan bazıları:

Ayakta alkışlanacak bir performans gerçekten, inşallah çok ağlamayız.”

“Ağlattın beni meleğim nasıl da gerçekçi oynuyorsun, her şeyim.”

“Merakla bekliyorum, çok başarılı

Demet’i ilk defa komedi dışında göreceğim şok, bakalım altından kalkabilecek mi?”

Ancak bazı izleyiciler de farklı düşünüyordu ve eleştiride bulundu.

Demet’i severim dram işinde oynaması da güzel ama hiç ilgi çekici bir teaser olmamış, bunu izleyen merak edip açmaz kimse” yorumu yapan bir takipçi de dikkat çekti.

 

Doğduğun Ev Kaderindir'den heyecanlandıran fragman! ile ilgili etiketler Demet Özdemir Twitter İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.