Doğduğun Ev Kaderindir'de yürek burkan veda sahnesi!

Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'de beklenmeyen bir veda yaşandı. Dizide Müjgan karakterini canlandıran Zeynep Kumral ve Burhan karakterini canlandıran Teoman Kumbaracıbaşı acı bir şekilde ölerek diziden ayrıldı. Burhan ilk önce Müjgan'ı vurdu, daha sonra ise kendi canına kıydı.

Çarşamba akşamları Tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yayınlanan son bölümü izleyicileri hüzne boğdu. Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Dizide Mehdi’nin ablası Müjgan ile baş düşmanı Burhan hüzünlü bir ölümle izleyicileri şaşırttı.

Taksiye binip otogarın yolunu tutan Müjgan’ın yolunu Burhan kesti. Burhan elindeki silah ile ilk önce Müjgan’ın daha sonra ise kendi canına kıydı. Bu ani veda tüm ekran başındaki izleyicileri şaşırttı. Birçok sosyal medya kullanıcısı şaşkınlığını Twitter üzerinden dile getirdi.

Doğduğun Ev Kaderindir'de yürek burkan veda sahnesi! ile ilgili etiketler Doğduğun Ev Kaderindir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.