Doğduğun Ev Kaderindir yeni sezonla devam edecek mi? Demet Özdemir dizideki geleceği hakkında konuştu

tv8'in en çok izlenen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir yeni sezonda da devam edecek mi sorusuna dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir böyle cevap verdi. Sevgilisi Oğuzhan Koç'la kameralar karşısına geçen güzel oyuncu yeni projesi hakkında da konuştu.

İbrahim Çelikkol'la birlikte başrolü paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde adeta kendini bulan Demet Özdemir, bir dönem Erkenci Kuş dizisiyle gündeme gelmişti. Başarılı oyuncu performansıyla iki sezondur dizinin gözdesi konumunda.

Yeni sezonda da başarılı reyting sonuçları alan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi gün birincisi olmadığı günler sonrası yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dizi yeni sezonda da olacak mı sorusu da şu aralar sosyal medyada çok konuşuluyor. Demet Özdemir, tv100 kameralarına verdiği röportajda Doğduğun Ev Kaderindir yeni sezonda var mı sorusuna "Henüz belli değil, ilerleyen günlerde açıklanır" açıklamasını yaptı.

Doğduğun Ev Kaderindir gelecek sezon da devam edecek mi? Demet Özdemir, yeni projesi ve dizi için konuştu... 19


Sevgilisi Oğuzhan Koç'la bir mekanın çıkışında görüntülenen Demet Özdemir, bu yaz bir film müjdesi de verdi. Gelecek sezona dair önceki açıklamasında romantik komedi türünde bir dizinin içinde yer alaccağıbnı açıklayan Demet Özdemir, birçok türde izleyici ve takipçisinden tam not almıştı.

Doğduğun Ev Kaderindir yeni sezonla devam edecek mi? Demet Özdemir dizideki geleceği hakkında konuştu ile ilgili etiketler Doğduğun Ev Kaderindir Demet Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.