Doğduğun Ev Kaderindir 6 Ocak bu hafta neden yok? Doğduğun Ev Kaderindir 27. bölüm ne zaman?

TV8 ekranlarında her Çarşamba akşamlar yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 27. bölümünden kötü haber geldi. 27. bölümü ile 6 Ocak akşamında TV8 ekranlarında yayınlanması beklenen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi hayranları oldukça üzdü. Peki, Doğduğun Ev Kaderindir bu hafta neden yok?

Ekranların sevilen dizisi gerçek hikaye uyarlaması Doğduğun Ev Kaderindir 27.bölümü neden yok seyirciler merak ediyor. Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin  yeni bölümü ne zaman yayınlanacak sizler için araştırdık.

Doğduğun Ev Kaderindir 27. bölüm neden yok?

Her Çarşamba günü saat 20.00’daTV 8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin her zamanki gününde olmayışı merak ediliyor. Yılbaşı programı nedeni ile bir hafta yayına ara veren diziler önümüzdeki hafta yayına yeni bölümleri ile devam edecek. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 27.bölümü 13 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’da TV8’de.

Doğduğun Ev Kaderindir 27.bölüm neden yok? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman?

Doğduğun Ev Kaderindir son bölümde neler yaşandı?

Doğduğun Ev Kaderindir 26.bölümde Zeynep, Mehdi ile yaşadıklarından sonra normal hayatına dönmekte zorlandı. Üzerinde hala yaşadığı travma etkileri vardır. Zeynep ailesinden ve Barış’tan gördüğü destekle iyileşmeye çalışırken kalbinde de farklı kıpırtılar hissetmeye başlar ama bunları kabullenmeye henüz hazır değildir.

Bu sırada bebeğinin gelişiyle cezaevinde geçirdiği zaman Mehdi’ye çok ağır gelir. Bir yandan da aklı hala Zeynep vardır. Ona içindekileri anlatmanın bir yolunu bulmak ister. Cemile ise Mehdi’nin karşısına bambaşka bir teklifle çıkar.

Doğduğun Ev Kaderindir 6 Ocak bu hafta neden yok? Doğduğun Ev Kaderindir 27. bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Doğduğun Ev Kaderindir 27.bölüm neden yok yeni bölüm ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.