Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölüm fragmanı izle!

Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölüm fragmanı izle! Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölüm fragmanı merak ediliyor. 23 Aralık akşamı son bölümüyle TV 8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölüm fragmanı izle bağlantısı merak ediliyor. TV 8 ekranlarının sevilen dizisi, son bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Demet Özdemir'in başrol oynadığı Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölüm fragmanı, dizinin son bölümünün yayınlanmasının ardından izleyenlerin merak konusu oldu. Peki, Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 26. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 25. BÖLÜM ÖZETİ

Uzaklaştırma kararı Mehdi’yi derinden etkiler. Zeynep’e ulaşamıyor olmanın öfkesi onu arka arkaya yapacağı hatalara sürükleyecektir. Mehdi’nin verdiği tepkiyle sarsılan Zeynep ise güvende olmamanın yarattığı korkuyla Barış’a sığınır. Bu sayede de Barış’ın hayatının bambaşka bir yönünü keşfetme şansı yakalar.

Doğduğun Ev Kaderindir 25. bölüm fragmanı yayında! Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm detayları...

Barış, Zeynep’e yardım etmek için evinin kapılarını açtığında aslında Zeynep’in de ona yardım edebileceğini görür. Zeynep o evde hiç ummadığı yepyeni bir arkadaş edinecektir. Mehdi’nin ortadan kayboluşuyla hem Mehdi’nin hem de Zeynep’in ailesi paniğe sürüklenir. Cemile olanlar için Zeynep’i suçlarken Nermin ve Sakine de başka bir hesaplaşma içindedir. Sonunda Sakine o güne kadar inkar ettiği Mehdi’nin öfkesini kendi gözleriyle görerek ilk pişmanlığını yaşar.

Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Doğduğun Ev Kaderindir doğduğun ev kaderindir 25. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.