Doğduğun Ev Kaderindir 25. bölüm fragmanı izle!

Doğduğun Ev Kaderindir 25. bölüm fragmanı izlemek isteyenler araştırmalara başladı. 17 Aralık akşamı son bölümü ekrana gelen Doğduğun Ev kaderindir 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Doğduğun Ev Kaderindir 25. bölüm izle linki merak ediliyor. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir 25. bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından takipçiler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 25. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Doğduğun Ev Kaderindir 25. bölüm fragmanı izle! - Resim : 2

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 24. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Müjgan’ın acısı herkesin yüreğini kavurur. Yaşanan keder ve kayıpla tekrar birbirlerine kenetlenirler. Mehdi suçluluk duygusuyla dibe vururken Zeynep onun yanında olmak için aralarındaki sorunları görmezden gelir. Zeynep’e bir can simidi gibi sarılan Mehdi yine yanlış fikirlere kapılır.

Cemile acısıyla yüzleşmekte zorlanır. Nuh çaresizce hem Cemile’yi yalnız bırakmamaya hem de bir türlü rayına sokamadıkları işleri düzenlemeye çalışır. Mehdi’nin acısına sığınarak taşınmak için seçtiği ev ise herkesi şaşkınlığa uğratır.

Doğduğun Ev Kaderindir 25. bölüm fragmanı izle! - Resim : 3

Müjgan’ın kaybından çok etkilenen Zeynep bu sayede bambaşka bir davanın peşine düşmeye niyetlenir. Üstelik bu durum onu hiç beklemediği bir şekilde Barış ile karşı karşıya getirecektir.

 

Doğduğun Ev Kaderindir 25. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Doğduğun Ev Kaderindir doğduğun ev kaderindir yeni bölüm fragmanı doğduğun ev kaderindir 25. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.