Doğanlar Apartmanı'nda anne ve 3 evladı kurtarıldı!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde çöken Doğanlar Apartmanı'nda anne Seher Perinçek ve 4 çocuğuna ulaşıldı. Ekiplerin çalışması devam ederken, umutlu bekleyiş devam ediyor. Perinçek ailesinden sırasıyla 7 yaşındaki Umut Perinçek, anne Seher Perinçek ve iki çocuk daha enkazdan çıkarıldı. Yaralılar ambulansla hastaneye sevk edildi. Diğer çocuğun kurtarılma çalışmaları devam ediyor.

Bayraklı, Mansuroğlu Mahallesi’nde bulunan Doğanlar Apartmanı’nda kurtarma ekipleri çalışıyor. Bölgeden gelen son dakika bilgisine göre enkaz altındaki anne ve 4 çocuğuna ulaşıldı.

Doğanlar Apartmanı'nda anne ve 3 evladı kurtarıldı!

Bayraklı, Mansuroğlu Mahallesi'nde bulunan ve dünkü depremde yıkılan Doğanlar apartmanında enkaz altında kalan Seher Perinçek ve 4 çocuğu ile irtibat kuruldu. 38 yaşındaki Seher Perinçek, 10 yaşındaki ikizleri ile 6 ve 3 yaşındaki çocuklarının kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Doğanlar Apartmanı'nda anne ve 3 evladı kurtarıldı! - Resim : 2

Enkaz altındaki anne ve 4 çocuğu için zamanla yarış

İzmir'in Bayraklı ilçesinde çöken Doğanlar Apartmanı'nda anne ve 4 çocuğuna ulaşıldı. Kısa süre içerisinde anne ve çocuklarının kısa süre içerisinde enkazdan çıkarılması bekleniyor. 

Doğanlar Apartmanı'nın enkazının altında mahsur kaldığı tahmin edilen yaklaşık 20 kişiyi arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Enkaz altında anne ve 4 çocuğuna ulaşıldı.

Ekiplerin kısa süre içerisinde anne Seher Perinçek  ve çocuklarını çıkarması bekleniyor. 

SON DAKİKA... ANNE VE ÜÇ EVLADI ENKAZDAN ÇIKARILDI

Son dakika... Depremden 22 saat sonra Perinçek ailesinden sırasıyla 7 yaşındaki Umut Perinçek, anne Seher Perinçek ve iki çocuk daha enkazdan çıkarıldı. Yaralılar ambulansla hastaneye sevk edildi. Diğer çocuğun kurtarılma çalışmaları devam ediyor.

Doğanlar Apartmanı'nda anne ve 3 evladı kurtarıldı! ile ilgili etiketler İzmir deprem izmir deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.