Doğan Medya'nın kadınları aile fotoğrafı çektirdi! Bir tek o yoktu...

Doğan Medya'da veda turları sürüyor. Önceki gün Hürriyet Gazetesi eski Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı Hürriyet'i ziyaret etmiş, çalışanlarla vedalaşmıştı. Bu ziyarette Aruhan Doğan Yalçındağ ortalarda görünmemişti. Yalçındağ, Doğan Medya'nın kadınlarıyla yemekte buluştu. Yemeğin ardından da aile fotoğrafı çekildi. Ancak o karede dikkat çeken bir eksik vardı: Hande Fırat.

Doğan Medya Grubu’nun Demirören Holding’e satışının ardından vedalaşmalar sürüyor.

Hürriyet gazetesi eski Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı'nın Hürriyet'i ziyaretinde ortalarda görünmeyen Arzuhan Doğan Yalçındağ Doğan Medya Grubu’ndaki kadın gazeteci ve yöneticilere bir veda yemeği verdi.

Veda yemeğine katılan isimler arasında olan Şirin Payzın, yemek sonrası çekilen toplu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Fotoğrafta Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın olmaması ise yemeğe katılmadığı yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Ekran_Resmi_2018-03-29_14.20.30

Doğan Medya'nın kadınları aile fotoğrafı çektirdi! Bir tek o yoktu... ile ilgili etiketler Hande Fırat arzuhan doğan yalçındağ doğan medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.