Doğan Medya'da büyük gün! Kırmızı halılar serildi... / SuperHaber ÖZEL

Doğan Medya'nın satışı için resmen imzaların atılmasının ardından bugün grupta vedalaşmalar yaşanacak. Aydın Doğan ve Arzuhan Doğan Yalçındağ bugün önce Posta ve Doğan Burda Grubuna sonra da Hürriyet ve Doğan TV'ye gelecek. Gazete ve CNN Türk-Kanal D çalışanları ile vedalaşacak. Bu nedenle grup binası girişine kırmızı halı serilmiş durumda. Çalışanların masalarında ise Arzuhan Doğan Yalçındağ imzalı bir veda yazısı bulunuyor...

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ile birlikte Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, bugün saat 10.30'da Trump Towers'ta bulunan Posta Gazetesi ve Doğan Burda Dergi Grubu'na, ardından da saat 11.30'da Hürriyet Dünyası ve Doğan TV'ye gelerek çalışanlarla vedalaşacak.

Aydın Doğan'ın çalışanlarla vedalaşması dolayısı ile CNN Türk'ün girişine kırmızı halı serildi...

Konukların bulunacağı girişe bir platform kurulurken, sizi çok sevdik yazılı bir pankart asıldı.

WhatsApp_Image_2018-04-06_at_08.44.26

Trump Towers'taki vedalaşmanın ardından CNN Türk ve Kanal D'nin de içinde olduğu binaya gelmesi beklenen Aydın Doğan ile birlikte Arzuhan Doğan Yalçındağ da çalışanlarla vedalaşacak.

Sabah işe gelen çalışanlar masalarında isimlerine özel bırakılmış bir zarf buldu.

Zarfta Arzuhan Doğan Yalçındağ imzalı bir veda yazısı ile Lüleburgaz hatıra ormanına 1 fidan bağışlandığını yazan bir metin var.

İşte o veda yazısı...

WhatsApp_Image_2018-04-06_at_08.23.16

Doğan Medya'da büyük gün! Kırmızı halılar serildi... / SuperHaber ÖZEL ile ilgili etiketler Aydın Doğan CNN Türk Hürriyet doğan medya doğan tv arzuhan doğan yalçındağ
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.