Doğan Holding'ten "Hürriyet" açıklaması

Medya kulislerini en iyi koklayan isimlerin başında gelen SuperHaber yazarı İzzet Çapa bugün köşesinde büyük yankı uyandıran bir iddiayı paylaştı.

"Bir kişiden duysam hayatta inanmazdım…" diyerek iddiasını perçinleyen İzzet Çapa, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın Hürriyet Gazetesi'ni satın alma niyeti olduğunu belirtti.

Yazısında, "Aydın Doğan Hürriyet’i geri almak için görüşmelere başlamış bile…" diyen İzzet Çapa, "Eğer sattığı koşullarda verecek olurlarsa, hemen almaya hazır olduğunu söylüyormuş medyanın eski kurdu…" ifadelerini kullandı.


DOĞAN HOLDİNG'DEN AÇIKLAMA

Kısa süre içinde birçok medya organında SuperHaber yazarı İzzet Çapa referans gösterilerek paylaşılan bu iddiaya Doğan Holding'den de bir açıklama geldi.

Holding'den SuperHaber'e yapılan açıklamada, "16 Aralık tarihinde ( Bugün ) “Aydın Doğan'ın Hürriyet'i geri almak için görüşmelere başladığı” yönünde SuperHaber.tv adlı internet sitesinde yayınlanan haber ve iddialar tamamıyla asılsızdır. Doğan Grubu daha önce de açıklamış olduğu gibi 2018 yılında büyük ölçüde medyadan çıkmıştır, tekrar yatırım söz konusu değildir. Asılsız haberlere itibar edilmemesi önemle rica eder, gereğinin yapılmasını rica ederiz." denildi.

MEDYA SEKTÖRÜ 2020'DE SÜRPRİZLERE GEBE

Doğan Holding, Hürriyet'i Demirören Grubu'ndan satın almak gibi bir niyetleri olmadığını savunsa da önümüzdeki günlerin sektör açısından neleri göstereceği merak konusu. Çünkü, merhum siyasetçi Süleyman Demirel'in ünlü sözüne atfen "Medyada bazen 24 saat bile uzundur..."

Doğan Holding'ten "Hürriyet" açıklaması ile ilgili etiketler Aydın Doğan Hürriyet İzzet Çapa Doğan Holding
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.