Doğan Holding'e FETÖ operasyonu!

Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu'nun gözaltına alındığı iddia edildi.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile çekilmiş fotoğrafları basına sızan Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu'nun gözaltına alındığı ve İstanbul'a getirileceği belirtildi. Gazeteci yazar Murat Kelkitlioğlu gözaltı bilgisini kendi hesabından duyurdu.

011220161017426895313_3.jpg

FETÖ'NÜN MEDYA AYAĞI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Kelkitlioğlu şunları söyledi: "İstanbul cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alınan Muratoğlu İstanbul'a getirilecek! Bu gözaltıyla medyadaki FETÖ operasyonunun düğmesine basılmış oldu! Muratoğlu'nun sorgulanmasıyla soruşturma yukarıdaki isimlere gider! Aydın Doğan'ın FETÖ kriptosu başlıklı yazımın ardından gözaltına alınan Muratoğlu için 30 gün gözaltı süresi istendi!"

"AYDIN DOĞAN'IN FETÖ KRİPTOSU"

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, "Aydın Doğan’ın FETÖ kriptosu" başlıklı yazısında Muratoğlu'nu şu ifadelerle anlatmıştı:

"Aydın Doğan’ın sahip olduğu Doğan Holding’in Ankara Temsilciliği görevini yürüten isim Barbaros Muratoğlu. Muratoğlu, Doğan’ın Ankara’daki bütün işlerini yürüten isimlerin başında geliyor. Bir anlamda Aydın Doğan’ın karakutusu. Teröristbaşını Pensilvanya’da ziyaret eden isimlerden biri. Hiçbir yerde yayımlanmamak şartıyla Pensilvanya’da fotoğraf çektirmişliği bile var teröristbaşıyla. FETÖ’nün düzenlediği Türkçe Olimpiyatları’na katılmayı dahi ihmal etmedi Muratoğlu."

Doğan Holding'e FETÖ operasyonu! ile ilgili etiketler Doğan Holding FETÖ Barbaros Muratoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.