Doğan Cüceloğlu'nun Eşi Yıldız Hacıevliyagil kimdir? Kaç yaşında, Ne iş yapıyor? Çocukları var mı?

Ünlü Psikolog Doğan Cüceloğlu'nun eşi Yıldız Hacıevliyagil kimdir sorusu, Doğan Cüceloğlu'nun vefat haberi sonrası araştırılıyor. Aile terapisi alanında uzmanlaşan Yıldız Hacıevliyagil, İzmir'de doğdu. Psikolog Yazar Doğan Cüceloğlu'nun karısı Yıldız Hacıevliyagil kimdir sorusunun yanıtı haberimizde.

Doğan Cüceloğlu'nun eşi Yıldız Hacıevliyagil kimdir? Ünlü Psikolog Doğan Cüceloğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından gözler Cüceloğlu'nun eşi Yıldız Hacıevliyagil'e ve onun hayatına çevrildi. 49 yaşından sonra Avuktalıktan Psikologluğa geçiş yapmıştır.

DOĞAN CÜCELOĞLU'NUN EŞİ YILDIZ HACIEVLİYAGİL KİMDİR?

Bir çok kitabı olan, psikolog Doğan Cüceloğlu ölümü ile şok etti. 83 yaşında olan Doğan Cüceloğlu İstanbul'daki evinde ölü bulundu. Ölüm nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmadı fakat kalp krizi nedeni ile öldüğü dolaşan iddialardan arasında. Doğan Cüceloğlu'nun ölümünün ardından hayatı da merak konusu oldu. Aslen Silifkeli olan Doğan Cüceloğlu 83 yaşında. Yıldız Cüceloğlu ile evli olan Doğan Cüceloğlu'nun Timur Cüceloğlu adında bir oğlu var.

Yıldız Cüceloğlu kimdir, kaç yaşında? Doğan Cüceloğlu'nun eşi Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu

Yıldız Hacıevliyagil, İnsan ve Toplum, Kişisel Gelişim kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. İşim ve Ben kitabının yazarıdır. 55 yaşında olan Yıldız Hacıevliyagil İzmir doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur.

Doğan Cüceloğlu on yıllık evliliğin ardından ikinci evliliğini Yıldız Cüceloğlu ile yapmıştır.

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, İstanbul'da yaşadığı dairede ölü bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Doğan Cüceloğlu'nun Eşi Yıldız Hacıevliyagil kimdir? Kaç yaşında, Ne iş yapıyor? Çocukları var mı? ile ilgili etiketler sağlık doğan cüceloğlunun eşi yıldız hacıevliyagil
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.