Doğan Cüceloğlu boğazı düğümlenerek annesini anlatmıştı

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu vefat etti. Cüceloğlu'nun vefatı sevenlerini yasa boğarken, geçmişte verdiği bir röportaj da sosyal medyada gündem oldu. Röportajda annesinin ölümünü anlatan Cüceloğlu'nun boğazı düğümlenmiş ve gözyaşlarına boğulmuştu.

Kırktan fazla bilimsel makalesi ve çok sayıda kişisel gelişim kitabı ile tanınan psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, ani ölümüyle sevenlerini yasa boğdu. Alışverişten dönen Cüceloğlu'nun eşi, evde kocasının cansız bedeni ile karşılaştı. Evdeki ilk incelemelere göre, Cüceloğlu'nun düşerek hayatını kaybettiği belirlendi.

11 çocuklu ailenin en küçük çocuğu olarak dünyaya gelen Cüceloğlu, gzt.com'a verdiği röportajda çocuk yaşta annesini kaybetmenin zorluklarını anlatmıştı. Cüceloğlu'nun sık sık gözlerinin dolduğu, boğazının düğümlendiği video sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Doğan Cüceloğlu boğazı düğümlenerek annesini anlatmıştı

"ANNEN YOK, KİMSEN YOK"

Sevilen yazar, hislerini videoda şu sözlerle anlatmıştı:

"Bir şey yapmıştım, babam "Ne yapıyorsun?" diye bağırdı. Ben kalakaldım. Ve enteresan bir şekilde çocuk aklımla şuna karar vermişim; annen yok, kimsen yok. Böyle bir karar verdiğimi yıllar sonra anladım. Annen yok, kimsen yok... O zaman kimsen yoksa senin hiçbir şey istemeye hakkın yok. Sadece başkalarını memnun etmeye çalışırsın."

Röportajın tamamı:

 

Doğan Cüceloğlu boğazı düğümlenerek annesini anlatmıştı ile ilgili etiketler vefat Anne video Doğan Cüceloğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.