Doğan Ailesi muhalif gazetecileri Almanya'ya topladı!

Aydın Doğan Vakfı'nın COVID-19 aşısını geliştiren bilim insanları Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin'e ödül verdiği törende Türk medyası açısından ilginç detaylar dikkat çekti... Kulislerde, medyaya tekrar döneceği konuşulan Aydın Doğan'ın organizasyonuna, sadece muhalif gazeteciler davet edildi!

Aydın Doğan Vakfı tarafından her yıl bilim, kültür, edebiyat ve sanat gibi farklı alanlarda ulusal ve uluslararası platformlarda başarıya ulaşmış kişi ve kurumlara verilen Aydın Doğan Ödülü'nün 25'incisi, dünyada ilk COVID-19 aşısını geliştiren bilim insanları Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin'e verildi.

Almanya'nın Mainz kentinde düzenlenen törende, Türeci-Şahin çiftine ödüllerini, Aydın Doğan Vakfı Onursal Başkanvekili Sema Doğan takdim etti.

Törende konuşan Aydın Doğan Vakfı Başkan Vekili Vuslat Doğan Sabancı, babası Aydın Doğan'ın, ödülün Almanya'da, tüm insanlık için çalışan bu iki bilim insanına verilmesinden özellikle memnuniyet duyduğunu ifade etti.

GAZETECİ HEYETİ DİKKAT ÇEKTİ

Diğer yandan, Aydın Doğan Vakfı'nın ödül törenine katılmak üzere Almanya'ya davet edilen gazeteci grubunun içinde yer alan isimler dikkat çekti.

Heyette, Aydın Doğan'ın sahibi olduğu sırada Hürriyet Gazetesi'nde genel yayın yönetmenliği görevinde bulunan Ertuğrul Özkök başta olmak üzere muhalif gazetecilerin yer alması dikkat çekti.

Ödül törenine, Mehmet Y. Yılmaz, Murat Yetkin, Doğan Şentürk, Sedat Ergin, İsmail Saymaz, Deniz Zeyrek, Taha Akyol, Fikret Bila, Özlem Gürses, Nagehan Alçı ve Elif Çakır gibi muhalif isimler katılırken, iktidara yakın medyada yer alan hiçbir isim törene davet edilmedi.

 

Doğan Ailesi muhalif gazetecileri Almanya'ya topladı! ile ilgili etiketler Aydın Doğan Ertuğrul Özkök muhalif
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.