Doğalgaz ne zaman kullanılabilecek? Bedava olacak mı?

Doğalgaz ne zaman kullanılabilecek? Karadeniz’de 320 milyar metreküp doğalgaz bulunduğu Erdoğan tarafından açıklandıktan sonra doğalgazın bedava olup olmayacağı araştırılmaya başlandı. Doğalgaz bedava olacak mı? İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan sonunda beklenen müjdeyi verdi. Yabancı basınında çok büyük ilgi gösterdiği açıklamalarda Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda yaptığı konuşmasında Tuna-1 koyunca 320 milyar metreküp doğalgaz bulunduğunu söyledi.

DOĞALGAZ NE ZAMAN KULLANILABİLECEK?

Erdoğan’ın konuşmasından bazı satırbaşları;

* Şimdi hedefi veriyorum, 2023'te milletimizin kullanımına Karadeniz gazını sunmaktır. Fatih ve Yavuz gemilerimiz vasıtası ile Akdeniz ve Karadeniz'de 9 sondaj kuyusu çalışması yaptık. Benzer müjdeyi Akdeniz'den de bekliyoruz.
* Bakımda olan Kanuni'nin de faaliyete girmesi ile Akdeniz'deki çalışmalara hız vereceğiz. Her arayan bulamaz, ama bulanlar arayanlardır. Sakarya Gaz Sahası ile bismillah dedik. Allah'ın izni ile devamı da gelecektir.

DOĞALGAZ BEDAVA OLACAK MI?

Karadeniz’de 320 milyar metreküp doğalgazın bulunduğu haberleri sonrasında sosyal medyada ‘Doğalgaz bedava olacak mı’ sorusu gündem oldu. Bulunan doğalgazın Türkiye'nin 20 yıllık doğalgaz ihtiyacını giderdiği de gelen son bilgiler arasında yerini aldı.

Doğalgaz ne zaman kullanılabilecek? Bedava olacak mı? ile ilgili etiketler Erdoğan Karadeniz doğalgaz bedava ücretsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.