Doğalgaz desteği başvuruları şubat ayında başlıyor! İşte ödeme günü...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, doğalgaz desteği için başvuruları için merakla beklenen tarihi açıkladı. Şubat ayının ikinci yarısında başvurularının alınacağını duyuran Bakan Yanık, ödemelerin ise mart ayının ilk yarısında yapılabileceğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Sarıkamış Harekatı'nın 107. yılı dolayısıyla Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yapılan anma töreninde konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık  doğalgaz desteği müjdesi vermişti. 

Bakan Yanık şu ifadeleri kullanmıştı;

DOĞALGAZ DESTEĞİ MÜJDESİ

Programımız hemen hemen şekillendi. Üzerinde çalışmamız gerekiyor. İnşallah mart ayı gibi vatandaşlarımıza ödemeleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Isınma yardımı yaptığımız bir grup var.

 Her yerde kömür kullanımı olmayabiliyor. Hem çevre temizliği açısından hem de vatandaşlara katkısı açısından doğalgaz desteğinde çalışıyoruz inşallah.

İŞTE BAŞVURU VE ÖDEME TARİHİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, doğalgaz desteği için başvuruların şubat ayının ikinci yarısında alınacağını, ödemelerin ise mart ayının ilk yarısında yapılabileceğini açıkladı.

Doğalgaz desteği başvuruları şubat ayında başlıyor! İşte ödeme günü... ile ilgili etiketler başvuru doğalgaz Bakan derya yanık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.