Doğal gaz faturası vurgununa suçüstü!

İzmir'de, doğal gaz sayaçlarının mührünü kırarak endekslerini geri çektiği tespit edilen C.Ö., suçüstü yakalandı.

İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, doğal gaz görevlisi C.Ö.'nün, bazı vatandaşların faturalarını farklı yollarla düşürdüğü ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, C.Ö.'nün, kendine ait sosyal medya hesaplarından doğal gaz faturalarını indirdiğine dair verdiği ilana ulaştı. Teknik ve fiziki takibin ardından ekipler harekete geçti.

BUGÜNE KADAR YAKLAŞIK 50 BİN LİRA KAZANDIĞI ÖĞRENİLDİ

Bir apartmana giren C.Ö., bir sayacın endeksini geri aldıktan sonra çıkarken suçüstü yakalandı. Sayaçta yapılan incelemede C.Ö.'nün önce mührü kırdığı, endeksi aldıktan sonra mührü bir kez daha onardığı ortaya çıktı. Zanlının bu yöntemle bugüne kadar yaklaşık 50 bin lira kazandığının belirlendiği bildirildi. C.Ö. emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan C.Ö.'nün sayacı düşürdüğü anlar güvenlik kamerasınca görüntülendi. Görüntülerde zanlının sürekli etrafı kontrol ettiği ve endeski düşürdükten sonra binadan ayrıldığı yer aldı.

DHA

Doğal gaz faturası vurgununa suçüstü! ile ilgili etiketler doğal gaz sayaç sayaç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.