Doğa olayları koronavirüsün habercisi miydi?

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile 21. yüzyılın şiir terapisti ve yazar Burak Ballı, SuperHaber Instagram hesabında bir araya geldi. Burak Ballı, koronavirüs süreci ve deprem tahminleri hakkında Mine Ayman'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile 21. yüzyılın şiir terapisti ve yazar Burak Ballı, 9 Mayıs Cumartesi günü saat 22:00'de SuperHaber Instagram hesabında buluştu. Ballı, koronavirüsün ortaya çıkış sebepleri, deprem tahminleri, 2011 ve sonrası dünya gündemindeki gelişmeler ve cezaevi mahkumlarına uygulanan şiir terapileri hakkında Ayman'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

DOĞA OLAYLARI KORONAVİRÜSÜN HABERCİSİ MİYDİ?

Koronavirüs sürecini değerlendiren Burak Ballı, virüsün yapay bir hastalık olduğunu, geçen sene sonbahar mevsiminin geç bitmesinin, Kabe’de yaşanan çekirge istilasının ve meydana gelen orman yangınlarının aslında koronavirüsün yaşanacağının habercisi olduğunu vurguladı.

ABD SAVAŞ MI BAŞLATACAK?

Koronavirüs sürecinde yaşanacak ekonomik krizi değerlendiren Ballı, yakında ABD'nin Çin ya da Rusya'ya karşı savaş açabileceğini belirtti. Türkiye'nin durumu için ise yükselişe geçerek dünyanın en güçlü beş ülkesinden birinin olacağı konusunda öngörülerde bulundu. Türkiye'de virüsle mücadele bittikten sonra ülke sınırlarının değişeceğini, kadın cinayetlerinin sonunun geleceğini ve çocuk istismarına dur denileceğini söyledi.

Virüsün nasıl atlatılabileceği konusunda ise tarih boyunca salgı hastalıkların yaşandığını belirterek, koronavirüsün mutasyona uğrayıp kendi kendini yok etmesiyle atlatılabileceğini, atlatılamazsa da bu sürecin 2023'e kadar uzayabileceğinin altını çizdi.

"KAHRAMANMARAŞ-TÜRKOĞLU, HATAY  VE OSMANİYE'DE DEPREM RİSKİ VAR"

Deprem konusunda öngörülerde bulunan Burak Ballı, 26 Eylül'de Marmara Denizi'nde merkez üssü İstanbul Silivri açıklarında meydana gelen 5.8'lik depremden sonra kırılmanın atlatıldığını ve bu yaz aylarında Kahramanmaraş-Türkoğlu, Hatay ve Osmaniye tarafında deprem riski olduğunu vurguladı.

MAHKUMLARA UYGULADIĞI TERAPİYLE DUYGU DURUMLARINI DEĞİŞİYOR

Canlı yayında Ayman ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Ballı, mahkumlara uyguladığı terapi yöntemi sayesinde suçluların öfke, kızgınlık ve nefret gibi duygu durumlarını değiştirerek cezaevinden çıktıktan sonra eski işlediği suça dönmemeleri için psikolojilerini olumlu yönde etkilediğini belirtti.

Burak Ballı ile Mine Ayman'ın sohbetinin tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.