Doğa Koleji'nde beklenen açıklama ertelendi

Aylardır maaşını alamayan öğretmenlerin protestolarıyla gündemden düşmeyen Doğa Koleji'nde bugün yapılması beklenen açıklamanın pazartesine ertelendiği duyuruldu.

Doğa Koleji'nin açıklaması bugün çok sayıda öğretmen ve velinin ana gündemi. Aylardır maaşını alamayan öğretmenlere çocuğu Doğa Okulları'nda okuyan velilerin de destek vermesiyle gündeme gelen Doğa Koleji'ndeki krizde 14 Aralık Cumartesi yani bugün büyük gün olarak işaret edilmişti. Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada satış görüşmelerinde son aşamaya gelindiği belirtilmiş, Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saçaklıoğlu yaptığı açıklamada, "Doğa Koleji'nin devri ile ilgili yürütülen görüşmeler bugün itibariyle son aşamaya gelmiştir. Detaylı bilgilendirme, 14 Aralık 2019 Cumartesi günü yapılacaktır. Yeni sürecin Doğa Ailesine hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Doğa Koleji'nde beklenen açıklama ertelendi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın da süreci yakından takip ettiğini ve olası bir olumsuz durum için bu okullarda öğrenim gören tüm çocuklar için planların hazırlandığını açıkladığı süreçte, Doğa Koleji'nin yeni sahibinin kim olacağı konusunda da spekülasyonlar her geçen gün artmıştı. En son ise Nişantaşı Üniversitesi ve Levent Uysal isimleri ön plana çıkmış ve taraflardan bu iddialarla ilgili de hiçbir yalanlama gelmemişti.

İşte bugün açıklanacağı belirtilen satış süreciyle ilgili açıklama geciktikçe hem öğretmenlerde hem de velilerde sabırsızlık giderek artıyor. Sosyal medya kimi esprili kimi isyan eden ama genellikle tepkili mesajlarla dolmuş durumda.

DOĞA KOLEJİ'NDEN AÇIKLAMA

Doğa Koleji'nden yapılan açıklamada "14 Aralık 2019 günü ilan edeceğimizi duyurduğumuz devir anlaşmasına ilişkin açıklamamız, sizlerle nihai sonucu paylaşmak istediğimiz için gecikmiştir. Ancak karşılıklı yapılan değerlendirmeler sonucunda bu açıklama 16 Aralık 2019 Pazartesi gününe bırakılmıştır " denildi.

Doğa Koleji'nde beklenen açıklama ertelendi ile ilgili etiketler protesto doğa koleji öğretmenler Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.