Doğa İçin Çal 12 yayında! Deniz Üstü Köpürür, Kağızman

Doğa İçin Çal serisinin 12. çalışması yayınlandı. 2 yıldır üzerinde çalışılan Doğa İçin Çal 12 videosunda "Deniz Üstü Köpürür ve Kağızman" söylendi.

2009 yılında "Divane Aşık Gibi" türküsüyle yola çıkan Doğa İçin Çal projesi yeni çalışmasını yayınladı. Birçok sanatçının yer aldığı Doğa İçin Çal 12. videosunda "Deniz Üstü Köpürür ve Kağızman" söylendi.

Doğa İçin Çal projesinin yapımcısı ve yönetmeni Fırat Çavaş, iki yıldır üzerinde çalışılan "Doğa İçin Çal 12" yi yayınladı. İçeriği ve verdiği mesaj ile yıllardır isminden söz ettiren serinin yeni videosunda oyuncu Demet Evgar’dan menajer Çağlar Tavşanoğlu'na birçok ünlü isim yer alıyor.

Projeye daha önce Cem Yılmaz ve birçok ünlü sanatçının yanısıra farklı şehirlerden genç şarkıcılar da yer almıştı. 

 

Doğa İçin Çal 12 yayında! Deniz Üstü Köpürür, Kağızman ile ilgili etiketler Şarkıcı Demet Evgar doğa için çal 12 fırat çavaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.