'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' filminden yeni fragman geldi! İşte yayın tarihi

2022 senesinde vizyona girecek olan ikinci Doctor Strange (Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında) filminin fragmanı izleyenlerle buluştu. Daha öncesinde üç kez ertelenen Marvel’in yeni filmi Doctor Strange, 6 Mayıs 2022’de sinemaseverle buluşacak.

Marvel Studios için 2021 yılı verimli geçmeye devam ediyor. Disney+ platformunda yayınlanan beş yeni dizinin sonrasında dört tanede ilgi çekici sinema yapımı vizyonlarda kendisine yer buluyor. Bunların sonuncusu olan Spider-Man No Way Home, box office rekorları kırarak dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor.

6 Mayıs 2022 tarihinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ve başrolünü bir kez daha Benedict Cumberbatch’in üstleneceği Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında) filminden yayınlanan yepyeni bir fragman heyecan yarattı.

DAHA ÖNCE 3 KEZ ERTELENDİ

Geçtiğimiz Ekim ayında Disney tarafından resmi bir açıklama yayınlanarak yeni dönemde vizyona girmesi beklenen birçok Marvel filmi için erteleme kararı gelmişti. Thor: Love and Thunder, Black Panther: Wakanda Forever, The Marvels ve Ant-Man and The Wasp: Quantumania ile birlikte ertelenen yapımlardan biri olan Doctor Strange In The Multiverse of Madness filmi normal zamanda geçtiğimiz yaz aylarında vizyona girecekti.

Daha sonrasında alınan karar neticesinde 5 Kasım 2021 tarihine ertelenen film, son yapılan açıklama ile birlikte 6 Mayıs 2022 tarihinde sinema salonlarında izleyicisinin karşısında olacak. Sosyal medya hesapları aracılığıyla yayınlanan yeni fragman Marvel hayranlarını heyecanlandırmaya yeterken Zaman Taşı’nın koruyucusu Dr. Strange rolünde bir kez daha Sherlock serisiyle adını hafızalara kazıyan Benedict Cumberbatch olacak.

 

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' filminden yeni fragman geldi! İşte yayın tarihi ile ilgili etiketler marvel Doktor Strange Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.