Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu: İmamoğlu bunu yaparsa Yavuz Saltık da yapar!

Gazeteci Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu, "Türk basını FETÖ'nün kumpas gazetesi Taraf'ın günahlarını hala temizlemedi. Covid virüsü gibi herkese püskürtüldü. İmamoğlu mitingde Altan'ın adını vatandaşa anons ettirmişti. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu bunu yaparsa Yavuz Saltık da bunu yapar!" ifadelerini kullandı.

SuperHaber youtube kanalında Feyza Öznur moderatörlüğünde, Gazeteci Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu ve Hukukçu-Yazar Fikri Akyüz ile 'Dualite' programında gündemi değerlendirdi.

 Gazeteci Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu, medyadaki FETÖ izlerine dikkat çekerek şöyle konuştu:

Taraf gazetesi küçücük bir pislik, büyütüldü. O pislik temizlenmesi gerekirken o sırada bir kanser hücresi gibi özellikle alındı, etrafa sürüldü. Bunlar günahının kefaretini ödemedi daha. 

Yavuz Saltık, Ekrem İmamoğlu'nun eski özel kalem müdürü ve şu anda sosyal hizmetler daire başkanı. Cumhurbaşkanı olması için seçilecek aday, Erdoğan'ı devirecek aday olarak bakılan kişi İmamoğlu. Yavuz Saltık, İmamoğlu'nun adamı. Ama adamın yaptığı bir şey yok ki. Sorun İmamoğlu'nda. İmamoğlu Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerin fotoğraflarının önünde fotoğraf çektirmedi mi? Herhalde o fotoğraftan utanıyor ki İmamoğlu ve CHP, hiç yaşanmamış gibi davranıyorlar. İmamoğlu böyle yaparsa Yavuz Saltık da böyle yapar. 

 

Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu: İmamoğlu bunu yaparsa Yavuz Saltık da yapar! ile ilgili etiketler hulki cevizoğlu fikri akyüz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.