DNA test sonucu negatif çıkan şarkıcı Doğuş'a ikinci şok

22 yaşındaki Seyid isimli bir genç, şarkıcı Doğuş'un babası olduğunu öne sürmüş ve iki çocuk babası Doğuş iddialar üzerine DNA testi vermişti. Seyid, babasının Doğuş olduğunu ve Doğuş'un eşi Xoşqədəm Hidayətqızı'nın DNA sonuçları ile oynadığını öne sürdü. İddialar üzerine harekete geçen Doğuş, Türkiye'ye gelerek ikinci kez DNA testi verecek.

22 yaşındaki Seyid isimli bir gencin, şarkıcı Doğuş hakkındaki iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Seyid, Doğuş'un gerçek babası olduğunu öne sürmüş ve ünlü şarkıcıyı mahkemeye vermişti. Bu olayın ardından Doğuş ile 2014 yılında nikah masasına oturduğu Xoşqədəm Hidayətqızı'nın evliliğinde kriz çıktığı iddia edilmişti.

Doğuş, Seyid isimli 22 yaşındaki bir gencin kendisini gerçek babası olduğu iddiasıyla mahkeme vermesinin ardından DNA örneği vermişti. DNA sonuçlarının henüz çıkmadığını duyuran Doğuş, konuya ilişkin Instagram hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: ''Çıkan haberleri üzüntüyle okudum. Şimdilerde eşim Hoşkedem ve evlatlarımla birlikte Dubai’deyim, tatil yapıyoruz. Babası olduğumu iddia eden genci tanımaktayım. Kendisi eşimin Azerbaycan’daki programına katılan fenomen bir gençtir. Seyid olarak biliniyor. Programda bir takım iddialarda bulundu, babası olduğuma dair. Bana da biraz benziyor hakikaten ama böyle bir şey mümkün değil! Haberlerin ardından direkt olarak DNA testi verdim ve çıkacak sonuçtan kesin bir şekilde eminim. Genç arkadaş madem beni çok seviyor, bana benziyor, onu manevi çocuğum olarak kabul edebilirim ama fazlası bana ve aileme zarar verir. Ülkenin birçok yerinde zaten binlerce çocuk okutuyorum, hepsi benim evladım gibidir. Süreci ben de sizler kadar merak ediyorum.''

 

DNA SONUCUNA İTİRAZ ETTİ

Doğuş'un büyük bir merakla beklediği test nihayet sonuçlandı. DNA sonuçlarının negatif çıkmasıyla rahatlayan Doğuş ikinci bir şok yaşadı. 22 yaşındaki genç, Doğuş'un eşinin DNA sonuçları ile oynadığını iddia ederek Azerbaycan'da yapılan DNA testine itirazda bulundu.


TESTİN TÜRKİYE'DE YAPILMASINI İSTEDİ

OnurAkayMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre; 22 yaşındaki Seyid isimli genç Azerbaycan'daki yapılan DNA testine itiraz edip testin Türkiye'deki hastanelerde yapılmasını talep etti. Yıllar sonra ortaya çıkan 22 yaşındaki genç , Doğuş'un eşi Hoşgedem Hidayetkızı'nın DNA sonuçlarıyla oynadığını ve DNA'nın Türkiye'de yapılmasını gerektiğini söyledi.

DNA test sonucu negatif çıkan şarkıcı Doğuş'a ikinci şok - Resim : 2


Gerçek babası olduğu iddiası ile Azerbaycan giden ve şarkıcı Doğuş ile beraber DNA örneği veren Seyid sonuca itiraz etti. Canlı yayına bağlanan Seyid, "Hoşgedem Hidayetkızı DNA sonuçları ile oynadı. Ben oradaki DNA sonucunu kabul etmiyorum. Türkiye'deki hastanelerde yapılmasını talep ediyorum. Ben babamın Doğuş olduğunu biliyorum." dedi.

DOĞUŞ TEST VERMEK İÇİN TÜRKİYE'YE GELECEK

Şarkıcı Doğuş ise Türkiye'ye gelerek ikinci kez babalık testi için örnek vereceğini söyledi. Şimdi herkes merakla Türkiye'de yapılacak olan ikinci DNA sonucu bekliyor.

DNA test sonucu negatif çıkan şarkıcı Doğuş'a ikinci şok - Resim : 3

 

DNA test sonucu negatif çıkan şarkıcı Doğuş'a ikinci şok ile ilgili etiketler Doğuş DNA
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.