DMO İş Yeri Maske Başvurusu Nasıl Yapılır? Devlet Malzeme Ofisi maske başvurusu nasıl yapılır?

DMO İş Yeri Maske Başvurusu nasıl yapılır? İstanbul Eczacılar Odası'nın yaptığı son açıklamaya göre SGK'lı çalışanlar ücretsiz maskelerini iş yerlerinden alacak. Çalışanlara maskelerini iş yerleri temin edecek. Peki iş yerleri ücretsiz maskeyi Devlet Malzeme Ofisi'nden (DMO) nasıl alacak? İş yerleri için alınana maske kararı sonrası iş yeri sahipleri DMO'ya maske başvurusu nasıl yapılır aramalara başldı. Detaylar haberimizde...

İş Yeri Sahipleri Maske için Devlet Malzeme Ofisi'ne (DMO) nasıl başvuru yapabilir, Devlet Malzeme Ofisi maske başvurusu nasıl yapılır? soruları gündemin en önemli konuları arasında. İstanbul Eczacılar Odası'nın yaptığı son açıklamaya göre SGK'lı çalışanlara eczaneden maske alamayacak. Bunun yerine çalıştığı iş yerinden maske alacak. Peki İş yeri sahipleri maskeleri nasıl temin edecek? Devlet Malzeme Ofisi, maske temini konusunda yetkili merci. İş yeri sahipleri DMO'ya nasıl başvru yapabilir? İşte yanıtı...


DEVLET MALZEME OFİSİ MASKE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

DMO tarafından daha önce yapılan açıklamada kamu kurum ve kuruluşlarına aşağıdaki irtibat yollarından maske dağıtılacağı ifade edilmişti. Özel şirketler için aynı yolun izlenip izlenmeyeceği şu an için bilinmiyor. İşte o açıklama:

Yeni Koronavirüs (COVID19) salgını kapsamında Kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaç duydukları maske talepleri, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nce (DMO) elektronik ortamda alınmaya başlanmıştır.

DEVLET MALZEME OFİSİ MASKE BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Kamu kurum ve kuruluşlarınca, söz konusu taleplerin https://www.dmo.gov.tr adresinden "DMO Müşteri Hesaplarına" giriş yapılarak Maske Talep Formu (https://www.dmo.gov.tr/MusteriIslemleri/Covid/MaskeTalep) sayfasından bildirilmesi gerekmektedir.

Ücretsiz maske başvuru yap: 5 adet tıbbi maske! E-devlet maske ...

DMO Müşteri Hesabı olmayan Kamu kurum ve kuruluşları https://www.dmo.gov.tr/MusteriIslemleri/Uyelik/MusteriKayit adresinden üyelik başvuru formunu düzenlemek suretiyle kayıt olabileceklerdir.

Maske talebi hakkında daha fazla detay bilgi ve sorularınız için 444 5 366 veya bölge müdürlüklerimiz ile irtibat büro müdürlüklerimiz ile iletişme geçebilirsiniz.

İstanbul Eczacı Odası, ücretsiz maske dağıtımıyla ilgili yeni bir düzenlemeye gidildiğini duyurdu. Oda tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

- Eczanelerimizden ücretsiz maske dağıtımı esnasında yaşadığımız yoğunluğun azaltılması yönünde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) ile yaptığımız görüşmeler sonucunda yeni düzenlemeler yapılmıştır.

- Buna göre; kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile herhangi bir iş yerinde SGK'lı olarak çalışan vatandaşlarımız, eczanelerden dağıtılan ücretsiz maske sisteminden faydalanamayacaktır. Bu vatandaşlarımız, maskelerini çalıştıkları kurum ve iş yerlerinden temin edeceklerdir.

İstanbul Eczacılar Odası Başkanı Zafer Cenap Sarıalioğlu, yeni düzenlemeyle ilgili olarak şunları söyledi:

- İstanbul'da 5 bin eczane 15 gündür maske dağıtıyor. Vatandaşlarımızın maske ulaşması ve eczanelerdeki yoğunluk anlamında sıkıntılar yaşadık. Yaşadıklarımızı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'yla paylaştık.

- Uygulamada şöyle bir değişiklik oldu. Kamu kurumlarında çalışan ya da bir iş yerinde SGK'lı çalışan vatandaşlarımızın maskelerini, çalıştıkları kurumlar/ iş yerleri temin edecek.

- Kurumlar ve iş yerleri maskeleri Devlet Malzeme Ofisi'nden (DMO) temin edecek. Herke çalıştırdığı personele maskesini dağıtmak zorunda kalacak.

DMO İş Yeri Maske Başvurusu Nasıl Yapılır? Devlet Malzeme Ofisi maske başvurusu nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Devlet Malzeme Ofisi SGK başvuru DMO ücretsiz maske iş yeri çalışan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.